A k předku - to samozřejmě to je na tobě, vypadá to, že nápady máš, tak proč, ne?
CREAM MOD
Moderátor: L4mka
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- djmarshall
- Začátečník

Hele, hlavně uklid ty kabely - to je strašný - tohle bych nikdy mít v casu nechtěl, ještě to topí......
CPU: AMD ATHLON XP 2800+@ ????+, 2× 512MB DDR 400MHz - PATRIOT CL2, MAINBOARD: EP-8KRAI, VGA: GEFORCE 6600GT + Zalman VF700-CU@5V, HDD WD 160GB JB + HDD WD 80GB JB + HDD WD 80GB JB, a další... Fortron 350W, BIGTOWER MOREX A120 (nesehnatelný), LG-GSA 4163B/A105, DVD - ROM, HDD RACK, YAMAHA CRW-F1, FDD 3.5", HighPoint ATA 133, a příslušenství okolo (N-TECH 5.1, Tiskárna, Mikrophone, USB HUB.....)
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
tak asi pred hodinou jsem nesl brusku jarovi_marovi, takze vypada, ze se o neco pokusi....uz se tesim
no a ja? ja jeshte vubec nevim....asi zkusim ty stealth....ale jeshte newem jak....budu premyslet...kazdopadne zitra jdu pro plexi a taky pro spreje.( podklad na UV a UV zelenou) a asi to pujdu strikat....jinak mam novou desku : MSI K7N2 delta 2..prehrany bios a slape perfektne a novou DVD palirnu...LG...a co rikate na ty uchytky?
- MILHI
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
VrajaFraja píše:tak asi pred hodinou jsem nesl brusku jarovi_marovi, takze vypada, ze se o neco pokusi....uz se tesimno a ja? ja jeshte vubec nevim....asi zkusim ty stealth....ale jeshte newem jak....budu premyslet...kazdopadne zitra jdu pro plexi a taky pro spreje.( podklad na UV a UV zelenou) a asi to pujdu strikat....jinak mam novou desku : MSI K7N2 delta 2..prehrany bios a slape perfektne a novou DVD palirnu...LG...a co rikate na ty uchytky?
LG? Jestli model GSA-4163B tak si stáhni z www.cdr.cz novej firmware a flashni ho. Mam jí doma a po flashi na nejnovější firmware úplně skvělá. Minimum chyb.
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes jsem se pustil do te bocnice....uz ju mam jaks taks udelanou.... v podstate sem si tam nachystal na gravirovani napis s logem CREAM a taky obrazek na horu do rohu....tady je foto:
este jednou pripominam, ze to neni dodelane

a zitra snad dodelam aj to logo s tim napisem....jeshte to nejak nasvitim a musim jeshte udelat diru do te bocnice(ale jeshte uvidim)
este jednou pripominam, ze to neni dodelane
a zitra snad dodelam aj to logo s tim napisem....jeshte to nejak nasvitim a musim jeshte udelat diru do te bocnice(ale jeshte uvidim)
Naposledy upravil(a) VrajaFraja dne pon 23. led 2006, 21:20, celkem upraveno 2 x.
- MILHI
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- dzungales
- Začátečník

velmi dobre je,ze sa pustas do gravirovania, daju sa robit kvalitne veci, vid ta tvoja macka, no ako suvisi s cream modom???ta macka,myslim.
tie uchytky tam este nedavaj, nevyzeraju zle, no mohli by ta brzdit pri dalsich napadoch,nechaj si ich na koniec a ak ti tam budu pasovat tak ich tam hodis.
a ten kolotocovy fan???
tie uchytky tam este nedavaj, nevyzeraju zle, no mohli by ta brzdit pri dalsich napadoch,nechaj si ich na koniec a ak ti tam budu pasovat tak ich tam hodis.
a ten kolotocovy fan???
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
- MILHI
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
VrajaFraja píše:To bočnica ma na sobě ze dvou stran ochranou folii, ktera je poskrabana jako sv*ne. No a oddelal ( odtrhl ) jsem ji jen na ten obrazek, protoze ju nechcu poskrabat!!!! takze zrasena neni vubec![]()
Aha, tak to je v pohodě, ono na tý první fotce to vypadalo jako podélná prasklina..... ;o)))
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
tak ta kocka nema s tim motivem zadny vyznam,ale strasne se mi libila a tatkovi taky....on mi do toho taky keca a rikal, ze z tech veci, ktere bych tam chtel je tak nejlepsi
a ty uchytky tam asi vubec nebudu davat....ted jsem prave prisel z prace 17:45 a za chvili pujdu k jarovi_marovi do dilny a budem tam resit ty nase zalezitosti
...a beru fotak, takze mozna bude dnes nejake foto
- MILHI
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
VrajaFraja píše:tak ta kocka nema s tim motivem zadny vyznam,ale strasne se mi libila a tatkovi taky....on mi do toho taky keca a rikal, ze z tech veci, ktere bych tam chtel je tak nejlepsia ty uchytky tam asi vubec nebudu davat....ted jsem prave prisel z prace 17:45 a za chvili pujdu k jarovi_marovi do dilny a budem tam resit ty nase zalezitosti
...a beru fotak, takze mozna bude dnes nejake foto
Tak čekáme na fotky....
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ja se omlouvam, ale nemel jsem vubec cas....ale uz jsem to udelal....mam 2 modre vetraky, tak ze mazec.....este se chystam zkusit vyrobit windtunel z plexi
...jinak tady foto bocnice bez gravirovani

80x80x40 vetrak misto zdroje

uz jsem NARYCHLO upravil kably, abych uz mel od vas pokoj

zevnitr

a takto to vidim ja

üz bygravirovane, ale musim to cele udelat znova
pac jsem to plexi cistil toluenem

číča

číča ve tmě blbě nafocena

sorry za blbe fotky, ale jen pro ilustraci

tak...a to je vse....az budu mit hotovy ten wind, tak ho sem hodim....aj s tou novou bocnicou
...jinak tady foto bocnice bez gravirovani
80x80x40 vetrak misto zdroje
uz jsem NARYCHLO upravil kably, abych uz mel od vas pokoj
zevnitr
a takto to vidim ja
üz bygravirovane, ale musim to cele udelat znova
číča
číča ve tmě blbě nafocena
sorry za blbe fotky, ale jen pro ilustraci
tak...a to je vse....az budu mit hotovy ten wind, tak ho sem hodim....aj s tou novou bocnicou
Naposledy upravil(a) VrajaFraja dne pon 23. led 2006, 21:22, celkem upraveno 1 x.
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
TAaaaak, prave jsem dodelal ten muj wind tunel...a zjistli jsem, ze se mi tam nevleze,takze ho mam jako kelimek na tuzky 
Jinak co se tyce postupu: nejdriv jsem si hral nad plynovym sporakem s pruhem plexi a zkousel, kdy se to zacne tavit. Vysledek byla podivne pokroucena zaoblena plocha. Co s tim (rikam si) vzal jsem valecek na testo, nahral jsem to plexi a vyvalel, vykrajel, potrel vajickem a nechal 45 min zapect
ne...kecam, vyvalel jsem to do rovna a pak nahral a ohnul kolem zavarovacky..
tady je foto:

blesk

a bez blesku finalni vyrobek

na nekterych fotkach je jeshte videt moje podsviceni klavesnice....mel jsem i podlozku, ale nedal se na ni hrat Counter S
Jinak co se tyce postupu: nejdriv jsem si hral nad plynovym sporakem s pruhem plexi a zkousel, kdy se to zacne tavit. Vysledek byla podivne pokroucena zaoblena plocha. Co s tim (rikam si) vzal jsem valecek na testo, nahral jsem to plexi a vyvalel, vykrajel, potrel vajickem a nechal 45 min zapect
tady je foto:

blesk

a bez blesku finalni vyrobek

na nekterych fotkach je jeshte videt moje podsviceni klavesnice....mel jsem i podlozku, ale nedal se na ni hrat Counter S
Naposledy upravil(a) VrajaFraja dne pon 23. led 2006, 21:24, celkem upraveno 2 x.
- MILHI
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- VrajaFraja
- Nováček