CREAM MOD

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak souhlasím, ten fan by se určitě více vyjímal někde v odpaďáku.

A k předku - to samozřejmě to je na tobě, vypadá to, že nápady máš, tak proč, ne? :wink:
djmarshall
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od djmarshall »

Hele, hlavně uklid ty kabely - to je strašný - tohle bych nikdy mít v casu nechtěl, ještě to topí......
CPU: AMD ATHLON XP 2800+@ ????+, 2× 512MB DDR 400MHz - PATRIOT CL2, MAINBOARD: EP-8KRAI, VGA: GEFORCE 6600GT + Zalman VF700-CU@5V, HDD WD 160GB JB + HDD WD 80GB JB + HDD WD 80GB JB, a další... Fortron 350W, BIGTOWER MOREX A120 (nesehnatelný), LG-GSA 4163B/A105, DVD - ROM, HDD RACK, YAMAHA CRW-F1, FDD 3.5", HighPoint ATA 133, a příslušenství okolo (N-TECH 5.1, Tiskárna, Mikrophone, USB HUB.....)
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VrajaFraja »

tak asi pred hodinou jsem nesl brusku jarovi_marovi, takze vypada, ze se o neco pokusi....uz se tesim :) no a ja? ja jeshte vubec nevim....asi zkusim ty stealth....ale jeshte newem jak....budu premyslet...kazdopadne zitra jdu pro plexi a taky pro spreje.( podklad na UV a UV zelenou) a asi to pujdu strikat....jinak mam novou desku : MSI K7N2 delta 2..prehrany bios a slape perfektne a novou DVD palirnu...LG...a co rikate na ty uchytky?
MILHI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MILHI »

VrajaFraja píše:tak asi pred hodinou jsem nesl brusku jarovi_marovi, takze vypada, ze se o neco pokusi....uz se tesim :) no a ja? ja jeshte vubec nevim....asi zkusim ty stealth....ale jeshte newem jak....budu premyslet...kazdopadne zitra jdu pro plexi a taky pro spreje.( podklad na UV a UV zelenou) a asi to pujdu strikat....jinak mam novou desku : MSI K7N2 delta 2..prehrany bios a slape perfektne a novou DVD palirnu...LG...a co rikate na ty uchytky?

LG? Jestli model GSA-4163B tak si stáhni z www.cdr.cz novej firmware a flashni ho. Mam jí doma a po flashi na nejnovější firmware úplně skvělá. Minimum chyb.
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem to prave Flashnul.....tak uvidime...kazdopadne diky za info :wink:
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Tak dnes jsem se pustil do te bocnice....uz ju mam jaks taks udelanou.... v podstate sem si tam nachystal na gravirovani napis s logem CREAM a taky obrazek na horu do rohu....tady je foto:
este jednou pripominam, ze to neni dodelane
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

a zitra snad dodelam aj to logo s tim napisem....jeshte to nejak nasvitim a musim jeshte udelat diru do te bocnice(ale jeshte uvidim)
Naposledy upravil(a) VrajaFraja dne pon 23. led 2006, 21:20, celkem upraveno 2 x.
MILHI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MILHI »

To už si takhle brutálně zrasenou tu bočnici dostal nebo se ti to takhle podařilo zrychtovat při gravíru?
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

To bočnica ma na sobě ze dvou stran ochranou folii, ktera je poskrabana jako sv*ne. No a oddelal ( odtrhl ) jsem ji jen na ten obrazek, protoze ju nechcu poskrabat!!!! takze zrasena neni vubec :roll: :wink:
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

velmi dobre je,ze sa pustas do gravirovania, daju sa robit kvalitne veci, vid ta tvoja macka, no ako suvisi s cream modom???ta macka,myslim. :fear:
tie uchytky tam este nedavaj, nevyzeraju zle, no mohli by ta brzdit pri dalsich napadoch,nechaj si ich na koniec a ak ti tam budu pasovat tak ich tam hodis. 8)
a ten kolotocovy fan??? :blee:
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
MILHI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MILHI »

VrajaFraja píše:To bočnica ma na sobě ze dvou stran ochranou folii, ktera je poskrabana jako sv*ne. No a oddelal ( odtrhl ) jsem ji jen na ten obrazek, protoze ju nechcu poskrabat!!!! takze zrasena neni vubec :roll: :wink:

Aha, tak to je v pohodě, ono na tý první fotce to vypadalo jako podélná prasklina..... ;o)))
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

tak ta kocka nema s tim motivem zadny vyznam,ale strasne se mi libila a tatkovi taky....on mi do toho taky keca a rikal, ze z tech veci, ktere bych tam chtel je tak nejlepsi :) a ty uchytky tam asi vubec nebudu davat....ted jsem prave prisel z prace 17:45 a za chvili pujdu k jarovi_marovi do dilny a budem tam resit ty nase zalezitosti :) ...a beru fotak, takze mozna bude dnes nejake foto
MILHI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MILHI »

VrajaFraja píše:tak ta kocka nema s tim motivem zadny vyznam,ale strasne se mi libila a tatkovi taky....on mi do toho taky keca a rikal, ze z tech veci, ktere bych tam chtel je tak nejlepsi :) a ty uchytky tam asi vubec nebudu davat....ted jsem prave prisel z prace 17:45 a za chvili pujdu k jarovi_marovi do dilny a budem tam resit ty nase zalezitosti :) ...a beru fotak, takze mozna bude dnes nejake foto

Tak čekáme na fotky.... :D
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Ja se omlouvam, ale nemel jsem vubec cas....ale uz jsem to udelal....mam 2 modre vetraky, tak ze mazec.....este se chystam zkusit vyrobit windtunel z plexi :)
...jinak tady foto bocnice bez gravirovani
Obrázek

80x80x40 vetrak misto zdroje
Obrázek
uz jsem NARYCHLO upravil kably, abych uz mel od vas pokoj :lol:
Obrázek
zevnitr
Obrázek
a takto to vidim ja :)
Obrázek
üz bygravirovane, ale musim to cele udelat znova :( pac jsem to plexi cistil toluenem :lol:
Obrázek
číča
Obrázek
číča ve tmě blbě nafocena
Obrázek
sorry za blbe fotky, ale jen pro ilustraci
Obrázek
tak...a to je vse....az budu mit hotovy ten wind, tak ho sem hodim....aj s tou novou bocnicou
Naposledy upravil(a) VrajaFraja dne pon 23. led 2006, 21:22, celkem upraveno 1 x.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No čistit plexi toluenem, to je teda nápad. :lol:

Ale jinak nechápu, proč zrovna modrá? Celý mod je stylizován do zelena, tak proč modrý fany?

A možná by nebylo na škodu pak to plexi z boku nasvítit LEDkama, aby se i to gravírování zvýraznilo... :wink:
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Ta modra je tam proto, ze sem ju sehnal dost levne...tak jsem to chtel zkusit....a celkem mi to k tomu sedi...a nasvitit jsem to nemel jeshte cas(omlouvam se) :oops:
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

TAaaaak, prave jsem dodelal ten muj wind tunel...a zjistli jsem, ze se mi tam nevleze,takze ho mam jako kelimek na tuzky :lol:
Jinak co se tyce postupu: nejdriv jsem si hral nad plynovym sporakem s pruhem plexi a zkousel, kdy se to zacne tavit. Vysledek byla podivne pokroucena zaoblena plocha. Co s tim (rikam si) vzal jsem valecek na testo, nahral jsem to plexi a vyvalel, vykrajel, potrel vajickem a nechal 45 min zapect :lol: ne...kecam, vyvalel jsem to do rovna a pak nahral a ohnul kolem zavarovacky..
tady je foto:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

blesk
Obrázek

a bez blesku finalni vyrobek
Obrázek
na nekterych fotkach je jeshte videt moje podsviceni klavesnice....mel jsem i podlozku, ale nedal se na ni hrat Counter S
Naposledy upravil(a) VrajaFraja dne pon 23. led 2006, 21:24, celkem upraveno 2 x.
MILHI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MILHI »

To s tim windtunelem z plexi je docela dobrej nápad. Docela se divim že je to tak čistě provedený.... kromě těch ohořelejch konců, ale to je asi to nejmenší :)
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

to na okrajik je nashval....ja to zkousel natavit a zapustit do sebe, ze bych to pak zbrousil a vypadalo by to dobre, jenze zaruvzdorne ruce nemam a kdyz jsem zkusil kleste nebo tak neco, tak se tam vypalily diry :( takze tak...ale na tuzky dobre...
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

to slep tavnou pistoli a zabrus..;)..a este bys mohl zkus do toho doluzasadit nakou diodku..a pokud to budes mit vyvedeny az ven bude tam hezej krouzek ;) este bych tam dal pomalu otacivej vetrak..ale fakt pomalinku jen na okrasu ;)
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Tavna pisstole jde zarousit??? to slysim poprve v zivote....me to vzdycky udela pruznou plochu...mozna jine naboje ze?
Odpovědět

Zpět na „Projekty“