Zdroj Aerocool Turbine Power

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
Firefly
Začátečník
Začátečník

Zdroj Aerocool Turbine Power

Příspěvek od Firefly »

má někdo tento zdroj a jaké s ním má zkušenosti ?
Hic PCLinuxOS bohemicum, his salta
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Já ho bohužel nemám, ale nejspíš do něj půjdu...alespoň co jsem koukal na všechny možný recenze na netu, tak je hodnocen víc než dobře (teda spíš jako jeden z nejlepších=). Akorát se nemůžu rozhodnout, zda připlatit litr za 550W verzi nebo stačí 450W. Chtěl bych to do budoucí sestavy s minimálně A64 2,5GHz+ a nVidia 76/8xx, samozřejmě OC=) Takže se tímto připojuji k původnímu dotazu, hlavně ohledně výkonu 450W verze :)
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Firefly
Začátečník
Začátečník

to Delarge

Příspěvek od Firefly »

450W Tobě stačit nebude, takže počítej s 550Watty, tady máš link na výrobce, jsou tam též linky na recenze, koupíš u TNtrade. Mě jde o praktickou zkušenost, ale asi to risknu.
http://www.aerocool.com.tw/p-psu/Turbin ... ne-psu.htm
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

cus kde se da prosim tenhle zdroj koupit ? shanim dobrej zdroj a tenhe vypada dobre

dik
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

No tak většina lidí hoa si z Německa kupovat nebude...u nás tady: http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... i=00022403 nebo tady: http://www.jsc-computers.cz/index.php?c ... ebc457b8c6
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Firefly
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Firefly »

Delarge píše:No tak většina lidí hoa si z Německa kupovat nebude...u nás tady: http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... i=00022403 nebo tady: http://www.jsc-computers.cz/index.php?c ... ebc457b8c6
Jenže chlapec na JSC se s tou cenou (2900) asi pomátl, to i notoricky predrazeny TNtrade ho má o 400,- levnějc.
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Jenže chlapec na JSC se s tou cenou (2900) asi pomátl, to i notoricky predrazeny TNtrade ho má o 400,- levnějc.
Jasně, ale v rámci garance cen by ti ho měli dodat za nejlevnější cenu co u nás seženeš 8-)
dr.Brown
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dr.Brown »

Ty krááááááááááááááávo! :shock:
tak to je tedy brutální zdroj 8)
myslíte-li si,že jsem hlupák,neříkejte mi to-já to vím :-)
P.S.: ta i386 je můj majetek :-)
Krimi 2000
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krimi 2000 »

Brzdete s tim nadsenim. Vim o cloveku z CR z oc4a, ktery ho koupil. Sice ho chvalil, ale byl celkem hodne nespokojenej s hlucnosti tohoto zdroje.

Osobne bych do Aerocoolu nesel. Mel jsem Aerocool aeropower 550W, pred koupi jsem precetl asi 20 recenzi. Hlavne me zajimal hluk, vsude psali jak je tichy a ve skutecnosti jsem ho behem tydnu kvuli hluku vratil a vzal Enermax Noisetaker 420W.
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

super volba

Příspěvek od medas »

ten zdroj je docela dost povedený kousek ja do neho pujdu taky ale jen 450W 8-)
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

podivej se na tntrade na ten dodatek bez DPH a sklapni...
btw tento zdroj je celkem dost hlucny..
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

nebrat - nejen ze je strasne hlucny , ale nedavno kamosovi pri oc odesel a sebral procesor .. nastesti oboje v zaruce :)
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“