Mám Windows XP a blbne mě prohlížeč,tedy Explorer.

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Pavloš
Začátečník
Začátečník

Mám Windows XP a blbne mě prohlížeč,tedy Explorer.

Příspěvek od Pavloš »

Čau.
Mám OS: Microsoft Windows XP Prof. SP2 CZ.
Chtěl jsem se dostat do jedné složky a nešlo to hodilo mě to okénko něco v tom smyslu že-že to nejde ajestly chci zprávu o chybách atd a bylo tam tlačíkto Ladění.Nevím na co to je ale kdysi jsem ho měl i u Internet Exploreru když mě začal blbnout a něco to udělalo a pomohlo to.
Tak jsem zkoušel jiné složky pak také Tento počítač a Ovládací panely všude mě vyjelo ono okénko s tímto hlášením co uvádím výše.
Škoda že jsem si to přesně neopsal.Prostě mě to do složky ani jinam nepustilo a Explorer.exe tedy ten průzkuník napsal onu hlášku dal mě na výběr technické hlášení nebo poslat na web Microsoftu dále,tlačítka Storno a Ladění.
A teď už se do složek i jinam dostanu-v protokolech v ovládacích panelech bylo:
Zablokovaná aplikace explorer.exe, verze 6.0.2900.2180, zablokovaný modul hungapp, verze 0.0.0.0, adresa bloku 0x00000000.

Takových hlášek jsem tam měl více skoro těch samých.
Poslední hláška-
Prostředí bylo neočekávaně zastaveno a Explorer.exe byl restartován.

Co s tím do budoucna dát to ladění a nebo je to nebezpečné?
Já jsem ten Explorer asi restartoval tak že jsem chtě nechtěl musel dát Ladění a pak mě najelo nové okno dal jsem Ladění pak to stálo dál jsem ukončit ve správci zařízení a od té doby to celé naběhlo byl sjem ve windows zmizely věci z plochy probliklo to vše se na ploše i jine oběvilo a začal Explorer fungovat.
Jinak to nešlo udělat potřeboval jsem se dostat k datům a já má prohlížeč jen Explorer tak snad jsem tomu něco netento...
Nebo mám dát přeinstalci Windows tedy inovacia by mě tam data zůstala odinstaloval bych ovladače a utility a dal inovaci snad by to pomohlo opravit případné chby co jsem mohl Wndows způsobit.
Já se bál lézt i do těch výpisu v protokolech ale kamarád mě řekl že se tomu nic nestane.
Mám holt drahou mašinu,má tam nainstalován něco stojící sw mám tam práci dokumenty faktury a jiné.Takže se bojím a neexpiremntuji s pc ani s programy s Windows s ničím.
Jinak užívám na net Mozilu a mám všechny důležité aktualizace pr Windows špicový Antivirus-aktualizovaný,dobrý firewall pc zkontrolované antivirem i programy na spam-aktualizované- a je čisté.Takže žádní škůdci to neudělaly.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Mozna je to blbost ale nezablokoval ti nejak firewall tu aplikaci? Zkus se podivat - vtom firewallu by mel bejt seznam povolenejch a zablokovanejch aplikaci. Jinak stoprocentne by mela pomoct reinstalace Winu. Pak bych jeste vyzkousel jinej pruzkumnik - treba Total Commander.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

tak toto nechápu. Aplikace explorer.exe je něco jiného než iexplorer.exe. Zablokovaní Pruzkumník tož to je zvláštní, je pravda že pruzkunmík se cpe na net.
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“