Čau.
Mám OS: Microsoft Windows XP Prof. SP2 CZ.
Chtěl jsem se dostat do jedné složky a nešlo to hodilo mě to okénko něco v tom smyslu že-že to nejde ajestly chci zprávu o chybách atd a bylo tam tlačíkto Ladění.Nevím na co to je ale kdysi jsem ho měl i u Internet Exploreru když mě začal blbnout a něco to udělalo a pomohlo to.
Tak jsem zkoušel jiné složky pak také Tento počítač a Ovládací panely všude mě vyjelo ono okénko s tímto hlášením co uvádím výše.
Škoda že jsem si to přesně neopsal.Prostě mě to do složky ani jinam nepustilo a Explorer.exe tedy ten průzkuník napsal onu hlášku dal mě na výběr technické hlášení nebo poslat na web Microsoftu dále,tlačítka Storno a Ladění.
A teď už se do složek i jinam dostanu-v protokolech v ovládacích panelech bylo:
Zablokovaná aplikace explorer.exe, verze 6.0.2900.2180, zablokovaný modul hungapp, verze 0.0.0.0, adresa bloku 0x00000000.
Takových hlášek jsem tam měl více skoro těch samých.
Poslední hláška-
Prostředí bylo neočekávaně zastaveno a Explorer.exe byl restartován.
Co s tím do budoucna dát to ladění a nebo je to nebezpečné?
Já jsem ten Explorer asi restartoval tak že jsem chtě nechtěl musel dát Ladění a pak mě najelo nové okno dal jsem Ladění pak to stálo dál jsem ukončit ve správci zařízení a od té doby to celé naběhlo byl sjem ve windows zmizely věci z plochy probliklo to vše se na ploše i jine oběvilo a začal Explorer fungovat.
Jinak to nešlo udělat potřeboval jsem se dostat k datům a já má prohlížeč jen Explorer tak snad jsem tomu něco netento...
Nebo mám dát přeinstalci Windows tedy inovacia by mě tam data zůstala odinstaloval bych ovladače a utility a dal inovaci snad by to pomohlo opravit případné chby co jsem mohl Wndows způsobit.
Já se bál lézt i do těch výpisu v protokolech ale kamarád mě řekl že se tomu nic nestane.
Mám holt drahou mašinu,má tam nainstalován něco stojící sw mám tam práci dokumenty faktury a jiné.Takže se bojím a neexpiremntuji s pc ani s programy s Windows s ničím.
Jinak užívám na net Mozilu a mám všechny důležité aktualizace pr Windows špicový Antivirus-aktualizovaný,dobrý firewall pc zkontrolované antivirem i programy na spam-aktualizované- a je čisté.Takže žádní škůdci to neudělaly.
Mám Windows XP a blbne mě prohlížeč,tedy Explorer.
Moderátor: Loki5567
- Pavloš
- Začátečník

-
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mozna je to blbost ale nezablokoval ti nejak firewall tu aplikaci? Zkus se podivat - vtom firewallu by mel bejt seznam povolenejch a zablokovanejch aplikaci. Jinak stoprocentne by mela pomoct reinstalace Winu. Pak bych jeste vyzkousel jinej pruzkumnik - treba Total Commander.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: