Včera mi zašlo chodit mail od MAILER-DAEMON@mx1.seznam.cz s tim, že to nebylo doručeno příjemci, pokaždý když tomu člověku něco pošlu tak příde obratem email od tohodle s tim, že ten příjemce neexistuje atd. ale ještě před dvouma dny to v pohodě fungovalo, ale teď najednou ne a dělá to tohle, nevíte co s tim? posílam to z Microsoft Outlook a zkoušel sme to i z webovýho rozhaní. Mam seznam mail a ta osoba které píšu také. Ale na tamten jí chodí od jiejch lidí emaily bez problému, jen ode mě ne. Myslíte, že to může bejt způsobeno i připojenim? já sem teď na dial upu od volnýho...
předem dík za jakoukoliv pomoc
MAILER-DAEMON.... chyba při odesílání mailu
Moderátor: Don
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
MAILER-DAEMON.... chyba při odesílání mailu
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: