Problém s netem (adsl)
- Rammstein
- Začátečník

Problém s netem (adsl)
Mám problém nemůžu v Fedora Core 4 nijak se připojit na net, bud to napíše:
když jsem tam našel neco "Dotázat se modemu - tak to napsalo není možné otevrít modem bo co a cas vypršel
----
a když se chcu připojit tak: KPPP nemuže nalézt dev\modem prosím ujistete se že jste správne nastavili zarízení mode mu nebo upravte umístení tohoto zarízení v konf. dialogu
----
Může mě někdo pomoci ? Díky
když jsem tam našel neco "Dotázat se modemu - tak to napsalo není možné otevrít modem bo co a cas vypršel
----
a když se chcu připojit tak: KPPP nemuže nalézt dev\modem prosím ujistete se že jste správne nastavili zarízení mode mu nebo upravte umístení tohoto zarízení v konf. dialogu
----
Může mě někdo pomoci ? Díky
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník

mno..moc nevím co po mě chceš, ale je připojenej přes USB a je to SpeedTouch USBTomV píše:Jakej mas modem ? Interni, nebo externi ? Pokud externi, pripojenej pres USB, nebo ethernet ?
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co po tobe chci ? Vedet, jakej mas modem, abych vedel, jestli mas sanci to rozchodit, nebo ne...
A s USB modemem mas sanci mizivou...
Zkus se mrknout na ABClinuxu.cz, do sekce Hardware, jestli tam neni nejakej navod na ten tvuj modem... Jinak nevim.
Zkus se mrknout na ABClinuxu.cz, do sekce Hardware, jestli tam neni nejakej navod na ten tvuj modem... Jinak nevim.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- eraser
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník

- gunsenroses
- Začátečník

- Rammstein
- Začátečník