ma grafickou kartu geForce 6600 a pres riva tuner jsem udelal doslova PICOVI*U v NVStrat driver jsem odskrtnul VSECHNY PIPPELINES a ted po za pnuti PC se mi ukaze uvodni obrazovka..pak obrazovka Woken a dal nic tma ..jen kurzor misi pracuje chvili ..pak presipacky a apk zase blik a zase pracuje ..nechal sem to takle 10 minut a dosatl sem se na MODROU(svetle) obrzaovku PLOCHU..a videl sem i ikony ale nemohl nic delat ani jit znovu do rivatuneru..nereagovalo to...
bios karty sem nenaflasovla..nemam disketovku..nezalohoval sem ho!!!
co muzu delat?? projde mi reklamace???asi ne ..je nejake reseni??
dekuji sem uplne naprasky dals em za ni 4000 prachy zbrigad
no jeste ne ..a kdyz se dostanu do safe mod..co mam tam delat abych to zase srovnal?? pujde to vubec??..ted tady mam zase jinou kartu anic o te stare nepise riva ..fakt sem nadne help
ted sem byl v safe modu a kdyz sem chtel do riva tuneru tak mi napsal tohle cannot load riva Tuner 32sys.driver.Please ensure that files exist in riva tuner folder no a ja nevim co ted a v riav tunerovi je MONITOR(none) jak kdyby nebyla grafika v kompu
co ted pls dekuji
dekuji za radu!!! fakt mooc dekuji..smaznuls em river a jede to zase jak ma
anyway..kdyz to budu chtit nekdy v budoucnu delat...kolik pippelines muzu povolit?? jak to tetsnoyut?/ a po kolika muzu pridavat frekvenci?? po 5-10? spustit test tam a jeste jinej? jakej je nej na grafiku? 3d mark/
ale fakt moc dik sem myslel ze sem ji odepsal
Aktivace a deaktivace pipelines pomoci RivaTuneru se deje pokud se nemylim jen sofwarove, to znamena ze tu kartu bys nemel fyzicky poskodit... Bud v nouzovem rezimu odinstalujes RivaTuner, pokud to nepomuze tak dalsi moznost je reinstalovat system (cista instalace) a potom by to melo fungovat bez problemu..
//edit: takze uz je po problemu, hlupak byl rychlejsi... GF 6600 ma od vyroby 8 pipelines a vsechny jsou taktez od vyroby aktivovane.. Tim ze je v Rivatuneru odskrtnes tak je deaktivujes, to znamena ze karta by mela nizsi vykon... A co se tyce taktovani, mrkni do threadu databaze vysledku pretaktovani, najdi podobne karty a uvidis, jake vysledky pretaktovani dosahly, to ti muze byt voditkem, jinak samozreme ze kazdy karta je jedinecny kousek, muze se ti ji podarit pretaktovat min, nebo vic... po zmene taktu je dobre nechta to nekolikrat projet 3DMarkem 03 nebo 05.