nejde Integrovana zvukovka Realtek AC97 na MSI 7051(K7N2GM2)

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
patejlos
Nováček
Nováček

nejde Integrovana zvukovka Realtek AC97 na MSI 7051(K7N2GM2)

Příspěvek od patejlos »

Zdravim,
mam maly problem s integrovanou zvukovkou Realtek AC97 na desce MSI 7051 (K7N2GM2) - proste nefunguje :)
Mam nainstalovane nejnovejsi ovladace, zvukovka je povolena ve Win i v BIOSU... V \e vlastnostech nehlasi zadne konflikty a vsude pise ze je vse OK... Akorat nejde z ni zvuk... At ji nastavim na Headphone nebo 2,4, nebo 6 reproduktoru tak nejde... Jacka strkam do ruznych vyvodu - zase nic....
Pocitac je to v praci tak nemam CD k desce ani ho nemuzu otevrit...
Jak zjistim jestli je zvukovka OK?
Diky moc za pomoc...
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Otevri si vlastnosti zvuku a mrkni se, jestli je tam vybrana jako implicitni zarizeni pro prehravani. Nastav ji jako stereo a repraky strc do zelenyho jacka. Zkus taky stahnout novej ovladac z webu Realteku.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
patejlos
Nováček
Nováček

vsechno je

Příspěvek od patejlos »

Zvukovka je defaultni pro prehravani, vsechny hlasitosti jsou na max a nic neni Mute.
Je nastavena ze ma vystup jako Headphone a jack je v zelenem vystupu :) Zkousel jsem i jine kombinace :) Jako treba 2repraky nebo 4 nebo 6 a strkal jsem to do ruznych vystupu - zeleny, cerveny i modry :)
Ovladace mam nejnovejsi a zkousel jsem i starsi....
JendaLinda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JendaLinda »

Stáhni si manuál. Možná je ta zvukovka vypnutá schválně. Na desce jsou jumpery, kterými je připojen výstup vzadu. Pokud je vytáhneš, zadní výstup se odpojí a na místo jumperů lze připojit konektory vpředu case (viz manuál).
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“