Čím pálíte Verbatim DVD+R 8x printable?

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Čím pálíte Verbatim DVD+R 8x printable?

Příspěvek od Oldboy »

Vzal jsem novou inkoustovku s tím že ji budu používat i na potisk médii. Koupil jsem deset uvedených Verbatimu a u všech se při následném čtení objevila hláška "Chyba dat (cyklická redudantní kontrola).
K pálení jsem použil moje osvědčené mechaniky Teac 58G a novější LG4163. V obou je daný nejnovější firmaware. Rychlost pálení 4x a 8x za použití Nero nebo Decryptor. Běžně pálím média DVD TDK a Benq, CD pouze Plextor se 100% úspěšností. Chybná série mi připadá nepravděpodobná (i když osobně nejsem fanda Verbatimu již od dob 5 1/4" disket...).

Potisk těchto médií za použítí Canon Pixma4000 můžu jenom doporučit.

Palí někdo úspěšně tyto média, jakou mechanikou/firmware?
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

Mel jsem asi 10 techto medii a po mesici byly necitelne proste spatna kvalita, printable suxx :wink:
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Ano, stížnosti na tyto média se množí a mnozí prodejci je už ani nenabízejí. Doufám, že se to urychleně zlepší.
Bathory
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Jo, tyto media suxxxxx, s osobní zkušenosti :x :x :x
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

OT: Kdyz jsem to rikal pred pul rokem vypadal jsem jako debil. JJ Verbatim jde do sracek od doby co delaji TW, CHI, India shit
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No, tak hlavne jsou Verbatimy a Verbatimy... Ty co jsou originalne od "Mitsubishi Cemicals" maji v nazvu "DataLifePlus" a jsou to porad ty stary dobry verbatimy... Pokud tam najdete jen "DataLife" nejsou z fabriky Od Mitsibishi, ale od jinejch vyrobcu....
Mitsubishi nestiha zasobovat trh, tak vyrabi i v cine a buhvi kde jeste... Jinak poznate to v CD-R Identifieru... pak neni co resit...
Mitsubishi je vyrabi porad stejne jako kdysi s Cyanine, AZO vrstvou... ty cinsky jsou jiny a stojej za prt....
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

jako docasnou nahradu bych videl palit na verbatimi a pak nane nalepit etiketu furt to vyjde levneji nez koupit balik a z toho 90% procent vyhodit protoze jsou spatne :oops:
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

Cau chtel bych se zeptat na dalsi potisknutelny DVD. Memorex 8x a Verbatim 16x Me blbne vypalovacka takze nevim jestli je to mediem nebo vypalkou.Napiste mi pls zkusenosti ktere mate.Pokud znate nejake spolehlive printable taky napisteDiky
Nic
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tady jsme otestovali Verbatim Printable 16x v několika mechanikách. Zdá se, že Verbatim na kvalitě trošku máknul: http://cdrhard.com/view.php?cisloclanku=1969123001
Bathory
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

Ty jsem uz mel moznost vyzkouset a celkem dobry.Po koupi nove vypalovacky LG GSA 4163B uz mam minimum problemu s kvalitou zapisu, i ty memorexi se nakonec nezdaji byt tak spatne.Uvidime jak se na nich podepise zub casu :)
Nic
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

Díky za link :thumbsup:
Od chvíle kdy se na pultech tyhle 16x objevily tak je v obou mechanikách používám k plné spokojenosti. Používám je ve verzi -R a palím 8x.
Smutná kapitola potisknutelných Verbatimů 8x je pro mě uzavřená.
A propó LG4163 - mám na ně úžasný štěstí - můj aktuální kus je vlastně čtvrtý (ze třetí reklamace během 1/4 roku) - vždy výměna za jiný kus, dvakrát jsem ji nesl prodejci druhý den zpátky... Už jsem z ní byl na mrtvici - tahle jede už pár měsíců v pohodě....
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
sonoluca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonoluca »

No, tak hlavne jsou Verbatimy a Verbatimy... Ty co jsou originalne od "Mitsubishi Cemicals" maji v nazvu "DataLifePlus" a jsou to porad ty stary dobry verbatimy... Pokud tam najdete jen "DataLife" nejsou z fabriky Od Mitsibishi, ale od jinejch vyrobcu....
Mitsubishi nestiha zasobovat trh, tak vyrabi i v cine a buhvi kde jeste... Jinak poznate to v CD-R Identifieru... pak neni co resit...
Mitsubishi je vyrabi porad stejne jako kdysi s Cyanine, AZO vrstvou... ty cinsky jsou jiny a stojej za prt....
jediný verbatimy (mcc) dělá/o mitsubishi chemicals v singapuru nebo v japonsku. ty vyrobený na taiwanu dělá pro mitsubishi buďto cmc magnetics nebo prodisc - za užití jejich barviva (azo) a postupů. indický dělá moser baer

s těma printable médiama taky nemá dobrý zkušenosti, nehledě na výrobce
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“