Waty nic neznamenají je to jenom marketingový tahMajkl píše:-HoNY- píše:... ...Majkl píše:...Fortron 350W FSP350-60PN by mu měl stačit, ale s výhledem do budoucna,proč neMajkl píše:...

Moderátor: Eddward
Waty nic neznamenají je to jenom marketingový tahMajkl píše:-HoNY- píše:... ...Majkl píše:...Fortron 350W FSP350-60PN by mu měl stačit, ale s výhledem do budoucna,proč neMajkl píše:...
to nezna mená źe kdýz staćí tobé tak bude stačit jemuMajkl píše:Ano,pokud bych šel do A64,jistě bych si koupil zdroj se silnější 12V větví,
,ale na XP2500@3200 se stávajícím hardwarem Fortron FSP350-60PN naprosto stačí.
kdo ses ze si hrajes na vseznalce flame tu nechci zakladat ale videl si nekdy takhle pretezovany zdroj zevnitr?Majkl píše:Poslyš, mám jak vidíš čtyři sestavy a všechny jsou stabilní.Zrovna na tom Solteku jsem kdysi provozoval XP2500+@3200+ s grafárnou Gecube Infinite a 2 disky, a to vše napájel zdroj Fortron FSP300-60PN, tak mi nevykládej ,že Fortron FSP350-60PN to neutáhne.
Prosil bych tě ,aby ses držel tématu tohoto threadu a zbytečně nepostoval.
-HoNY- píše: kdo ses ze si hrajes na vseznalce flame tu nechci zakladat ale videl si nekdy takhle pretezovany zdroj zevnitr?
Umíš opravovat zdroje pokud ano kolik si jich opravil, rozumíš tomu vůbec?
taky můžu říct že mi 300W Emco sestavu:
Barton @11x172 1.625V, 2x128 PC2000R @172 2-3-3-6, první model GF4Ti 4200@4600, LTN combo 5232K, barča IV 40GB a 10GB WD na zalohování dat...
a výsledek: 5V-> 4.5V, 3,3-> 2,5V
Zdroje se vybírají podle sestavy ne podle jména a vatáže to je je to fortron neznamená že se to k sestavě hodí když se trošku porozhlédnés tak zjistíś zé existují programy co ti spočítají spotřebu
A ješte jedna véc sestavy nejsou identické a kaźdá deska (model) zpracovává napájení CPU trochu jinak...
Andretti píše:je možné, že se přestal kousat po nainstalování Service packu 2 a
VIA 4 v 1. zatím běží moc pěkně. dřív se mi kousl i 3d mark 05 a ted doběhne do konce bez problému
jako směrodatný by měl být: "In-place large FFTs (maximum heat, power consupion, some RAM tested)"Andretti píše:tak mi to nedalo a zapl jsem Prime95 ještě před novým zdrojem...a výsledek.
Torture test ran 24 hours, 28 minutes - 0 errors, 0 warnings...
Mám dát jíný test v tom prime95 nebo tento stačí??
nechto běžet 10-12hodin klidně do toho pust demo 3Dmark 2001 (zatrhni looping).Andretti píše:jak dlouho ho mám nechat běžet???