Mam jit do nove zvukovky?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
spajk
Začátečník
Začátečník

Mam jit do nove zvukovky?

Příspěvek od spajk »

Potreboval bych poradit mam nize uvedenou sestavu, je tam integrovanej Realtek ALC650.Mam moznost Creative Audigy 1, jeste se na ni musim poradne zeptat ale je za 700kc. Mam do toho jit?Vzhledem k tomu ze je SB Live! zhruba za stejnou cenu tak si myslim ze to je dobry. Nemam zadny zkusenosti s zadnym sound blasterem.Nevim jestli treba nejake verze nebyli nejaky spatny, jaka je kompatibilita s hardwarem anebo zda ty ovladace nebudou chtit Service Pack2.Co sem se tady dival tak o starych Audigynach v dnesnich podminkach moc psano neni.Kdyztak me opravte

Edit:Planuju tak do roka upgrade PC nova deska, 64bit CPU.... Myslite
ze uz budou na desce samozrejmosti integrovane zvukovky kvalitnejsi nez je SB Audigy?
Diky
Nic
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Ja bych tu Audigy vzal, na desce malokdy najdes kvalitni zvukovku a kdyz, tak maximalne SB Live a to neni audigy, i kdyz postaci :wink:
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

Oki diky. Ted jsem se dival a nasel jsem jeste tu Audigy 2 platinum EX za 1800 Kc .To je tkay dost dobry tak ted babo rad :) Audigy 1 nebo 2 :(
Nic
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

spajk píše:Oki diky. Ted jsem se dival a nasel jsem jeste tu Audigy 2 platinum EX za 1800 Kc .To je tkay dost dobry tak ted babo rad :) Audigy 1 nebo 2 :(
EDIT:Diky vyreseno vzal jsem Audigy 1 a zatim zadnej problem.
Takze bych chtel tuto diskuzi uzavrit. :wink:
Nic
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

ok, stačí říct LOCK !
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

spirit64 píše:ok, stačí říct LOCK !
Co takhle se zdrzet hlasovani a nechat to na nejakem modovi z teto sekce?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“