Battlefield 2 - (RESPAWN)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Martin Veselý píše:
mistrsoft píše:re Renus: tak nezavid..;P

re Martin Veselý: ...
Tak 1280x1024 je taky největší, co ti může LCD nabídnout, tudíž je možný, že to hra pozná a nedovolí ti větší. Zkus si tam dát CRT, které vzládne 1600x1200 a půjde to.
pánové...posunte zidlí, máte pod ní vedení :twisted:
on CHCE 1280*1024, ale muze dat max 1024*768 , už je to jasný ???????????
Naposledy upravil(a) Slezman dne stř 10. srp 2005, 22:54, celkem upraveno 1 x.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
mistrsoft
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mistrsoft »

re: Slezman: DIK!!!! nechapu co je na te me definici k nepochopeni

kapisto???? tak co s tim?
AMD A64 X2 3800+ Manchester (Thermaltake Sonic Tower + Thermaltake Smart Fan 2 12cm) (9x266), DFI LanParty Ultra-D, 2x1024 MB Mushkin DDR400 2-3-2-6, ATI Radeon X1900XT, HDD Raptor 74GB, Hitachi 250GB sata2, WD 120GB, palka LG GSA4120b, case Thermaltake Shark, zdroj Chill Inovation 510W, TV tuner Leadtek WinFast TV USB II, LCD Hyundai L90D+, keyboard Logitech Internet Navigator, mouse Logitech MX500
Xfiler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xfiler »

Pokud nekdo nevite jak zprovoznit BF2 po netu tak zde je mensi navod http://badgers.wz.cz/navod_na_BF2_po_netu.txt

btw: ve hre mam prezdivku Spiritus_agens
Oblak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oblak »

hehe, spiritus je dobrej :)Fuckt škoda že na BF2 ted nemám čas :(
Jaký je tu bez papamobila klídek....
Mikee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mikee »

hra to tu niekto na 9600XT s 1GB ram??? mam 1024x768 , vsetko na medium a 2xAA a ide mi to na 40-30fps . ako vam?
btw karta taktnuta z 500/600 na 550/635
Acer TimelineX 13.3" 3820T
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

Pokud chcete hrát na LCD v rozlišení 1280x1024 stačí u zástupce ve vlastnostech a v cestě k souboru napsat např tohle :

Kód: Vybrat vše

C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Promazán OT, příšte si to odpusťte, dík
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHOCK_WAWE »

potreboval bych si zmenit nick v BF2 ale nechcu zakladat novej ucet nevite jak na to???

nekde sem nasel neco pres konzoli ale jaksi to nejde ,,, bylo to tohle "localProfile.setNick [nick]"
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

ludia ako by sa to hralo na wifi 1 MB?? rychlost zevraj je negarantovana nexcem to zbyt. kupovat ked to bude sekat
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Infernal píše:ludia ako by sa to hralo na wifi 1 MB?? rychlost zevraj je negarantovana nexcem to zbyt. kupovat ked to bude sekat

uplne v pohode, ja to hraju s ADSL 1024/256 po zpomaleni na 512 v pohode a po zpomaleni na 64ku se to da taky ....
corrado
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od corrado »

To by me taky zajmalo jak zmenit nick
NB Acer ASPIRE 1510
corrado
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od corrado »

NB Acer ASPIRE 1510
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Tak, 1.00 a singl me omrzel, nemluve o tom, ze bych si rad zlepsi rank a zastrilel na zive oponenty a ne na pocalem kontrolovane lidicky.
Chtel jsem na server s IPckem 62.24.64.133 (thanks, B@RT!), ale rve to na me, ze musim updatit.
Tak jo, patch 1.02 a podme, nicmene hra se mi pak uz odmita spustit a vyskakuje do win. Ze by to bylo tim, ze jsem mel logicky crack na NO CD...?

A kde se da splasit crack na 1.02 verzi...? :roll: :o

Update:
Tak i kdyz nainstalim vse org a zadny crack ci patch, tak mi to dela to same. Asi zkusim este odinstalit kompletne a... A 1.0 jede tak bezproblemove, sakra, proc je vetsina serveru 1.1 - coz znamena ze vyzaduji po userovi 1.02 patch?! :x :sad:
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

trodas píše:Tak, 1.00 a singl me omrzel, nemluve o tom, ze bych si rad zlepsi rank a zastrilel na zive oponenty a ne na pocalem kontrolovane lidicky.
Chtel jsem na server s IPckem 62.24.64.133 (thanks, B@RT!), ale rve to na me, ze musim updatit.
Tak jo, patch 1.02 a podme, nicmene hra se mi pak uz odmita spustit a vyskakuje do win. Ze by to bylo tim, ze jsem mel logicky crack na NO CD...?

A kde se da splasit crack na 1.02 verzi...? :roll: :o

Update:
Tak i kdyz nainstalim vse org a zadny crack ci patch, tak mi to dela to same. Asi zkusim este odinstalit kompletne a... A 1.0 jede tak bezproblemove, sakra, proc je vetsina serveru 1.1 - coz znamena ze vyzaduji po userovi 1.02 patch?! :x :sad:

takze jedna rada kup si originalku a nebudes mi problemy s patchama, jedno ti reknu bez patche 1.02 si nezahrajes uz temer nikde a pls neptej se kde si stahnout crack :roll: :roll: , to bys snad mohl vedet tech adres co mam v pameti je fakt dost
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

boha jeho, jak mě SERE na této hře, že singl nemužu zahrát na velkých mapách. Pověsit za kule za tohle omezení !!!
Představa, že založím singl, kamoši se připojí a hodíme si městskou bitku proti AI v KOMPLETNÍM City of Karkand mě vzrušuje :roll: Bohužel ji musím zařadit do říše snů :evil:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Slezman píše:boha jeho, jak mě SERE na této hře, že singl nemužu zahrát na velkých mapách. Pověsit za kule za tohle omezení !!!
Představa, že založím singl, kamoši se připojí a hodíme si městskou bitku proti AI v KOMPLETNÍM City of Karkand mě vzrušuje :roll: Bohužel ji musím zařadit do říše snů :evil:

a proc hrajes singl kterej je o nicem??? :lol:
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

SHOCK_WAWE píše:a proc hrajes singl kterej je o nicem??? :lol:
lamo :roll:

pro mě osobně je o ničem lítat po přeplněné mapě s nějakejma němcama, italama a francouzama. Od dob co hrajem střílečky je u mě a mých kámošů nejoblíbenější COOP mód proti počítači nebo známejm lidem (ty jsme ale nenašli v potřebném počtu).
Tak založím singl a přes IP se kámoši připojí a jedem spolu proti komplu. Moc mě nebaví většina map, už jsme toho přece jen hráli hodně a oprpti BFVietnam zde neni zábavnost nijak moc zklepšena, spíš je to hezčí, ale Karkand je dobrá střílečka, moc hezká mapa. Proto mě štve, že jsou tam jen 3 waypointy na obsazeni, cely mesto by bylo zabavnejsi

//navíc nemám rád lidi, nekdy jsou tak blbí, že sebedebilnější AI na ně nemá.
Naposledy upravil(a) Slezman dne úte 16. srp 2005, 13:21, celkem upraveno 1 x.
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Slezman píše:
SHOCK_WAWE píše:a proc hrajes singl kterej je o nicem??? :lol:
lamo :roll:

pro mě osobně je o ničem lítat po přeplněné mapě s nějakejma němcama, italama a francouzama. Od dob co hrajem střílečky je u mě a mých kámošů nejoblíbenější COOP mód proti počítači nebo známejm lidem (ty jsme ale nenašli v potřebném počtu).
Tak založím singl a přes IP se kámoši připojí a jedem spolu proti komplu. Moc mě nebaví většina map, už jsme toho přece jen hráli hodně a oprpti BFVietnam zde neni zábavnost nijak moc zklepšena, spíš je to hezčí, ale Karkand je dobrá střílečka, moc hezká mapa. Proto mě štve, že jsou tam jen 3 waypointy na obsazeni, cely mesto by bylo zabavnejsi

jasne, ale kdyby tam melo litat 60 botu :shock: , tak to nevim, PS: nemci - rulezzzzzzzzzz
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

nene, mám rád spíš prázdné mapy. prostě trošku klidnější boj dům od domu. Těch 16 lidí celkem bych klidne akceptoval i na 32-mape, na netu jsem hrál jen demo, bylo to otřesný. Naprostej chaos. Chápu, že jsou lidi, co to hrají pečlivě, ale ti už mají zas na mě moc velkej skill (taky chci chvíli hrát a ne se jen respawnovat, hraju to nahodile).
Proto me zatím nejvíc bavily COOP proti AI...hlavní podíl na tom mají LANky strávené u Vietcongu.
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Slezman píše:nene, mám rád spíš prázdné mapy. prostě trošku klidnější boj dům od domu. Těch 16 lidí celkem bych klidne akceptoval i na 32-mape, na netu jsem hrál jen demo, bylo to otřesný. Naprostej chaos. Chápu, že jsou lidi, co to hrají pečlivě, ale ti už mají zas na mě moc velkej skill (taky chci chvíli hrát a ne se jen respawnovat, hraju to nahodile).
Proto me zatím nejvíc bavily COOP proti AI...hlavní podíl na tom mají LANky strávené u Vietcongu.

tak ja jsem na tom s tim spawnovanim asi tak pul napul, 10 zabiju a desetkrat zemru :roll: :roll: , ale uz se lepsim, ale dalsi nevyhoda singlu je ze nemuzes ziskavat povyseni a novy zbrane :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“