instalace nereaguje na F6

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
RickM
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

instalace nereaguje na F6

Příspěvek od RickM »

Ahoj, zrovna jsem si setavil kompa a při instalaci widlí mi nereaguje na F6 abych mohl nainstalovat SATA raid ovladač... tušíte čím to?
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Trpělivost, občas mi to taky nereaguje. Někdy to chce mačkat F6 daleko dříve, než se zobrazí požadavek na stisknutí.
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

přesně tak, mě dokonce u WXPPRSP2 hláška počkejte prosím při načítání EULA smlouvy svítí něco přes minutu . ..
RickM
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RickM »

no nevím, zkoušel jsem to snad už 20x a mačkám F6 už hned jak se spustí instalace a zčerná obrazovka :x Zlatý IDE disky, já věděl, že si tenhle krám nemám kupovat, rozdíl nulový a akorát to zlobí :evil: Ještě se chci zeptat, co se stane když ten disk přepojím třeba na konektor SATA 2,3 nebo 4?
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

nenabídne to pak stejně instalaci řadiče u hlášky, že neni disk písmenem s?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
RickM
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RickM »

karf píše:nenabídne to pak stejně instalaci řadiče u hlášky, že neni disk písmenem s?
ano nabídlo...

Tak mám hot novinky.... udělal jsem 2 oddíly, jeden systémový a jeden datový... V tomhle případě to pořád nechtělo instalovat.... Tak jsem je zrušil a nechal oddíl jen jeden a už to frčí.... No jo, ale proč? Když já tam ten druhý oddíl chci :oops: Napadá vás něco? Co se stane když bych zformatoval disk NTFS rychle?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

RickM píše:no nevím, zkoušel jsem to snad už 20x a mačkám F6 už hned jak se spustí instalace a zčerná obrazovka :x Zlatý IDE disky, já věděl, že si tenhle krám nemám kupovat, rozdíl nulový a akorát to zlobí :evil: Ještě se chci zeptat, co se stane když ten disk přepojím třeba na konektor SATA 2,3 nebo 4?
Add1) To je mezi židlí a klávesnicí.... :( Add2) Nic, pokud si dobře nastavíš BIOS. :wink:
RickM píše:Co se stane když bych zformatoval disk NTFS rychle?
Nic. :wink:
Naposledy upravil(a) Shit dne stř 10. srp 2005, 22:39, celkem upraveno 1 x.
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

ježiš je to tak jednoduchý. Strčíš CD, až ti to pisne jestli chceš nainstalovat ovladače raid nebo sata tak mačkáš F6 jak zbesilej. Až to bude chtít disketu s ovladači tak ji tam strčíš. Taky pokud máš klavesnici zapojenou přes USB tak jsem na vlastní oči viděl jak to nefungovalo, po změně klavesnice na PS/2 konektor šlo vše jak má.

Nastav si bootování na 1.CD-ROM
2.Floopy
3.HDD
Mattho
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mattho »

hmm dnes som instaloval kamosovi winxp a tu disketku som tam nedal :)
vsetko ide ok, ale win asi nepozna satu.. a pise,ze hdd je removable :D

vadi to?
da sa to aj tak, ze pustim boot cd a dam repair po tom nainstalovani z disketky?

a neni ta disketa len koli raidu?
MB * CPU * RAM * GK * HDD
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Mattho píše:hmm dnes som instaloval kamosovi winxp a tu disketku som tam nedal :)
vsetko ide ok, ale win asi nepozna satu.. a pise,ze hdd je removable :D

vadi to?
da sa to aj tak, ze pustim boot cd a dam repair po tom nainstalovani z disketky?

a neni ta disketa len koli raidu?
1) Některé SATA HDD emulují IDE - pak nepotřebuješ disketku. 2) Nevadí.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“