problem s virem
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
problem s virem
cau mam trable s virem+ jeste jednim spousti se mi to vzdy kdyz jdu na internet ma to vazbu na internet exploer...na p stranky jsem nelez pouzivam noda32 + kerio personal firewal oboji aktualizovano... programy proti spyware zatim bez ucinku.... NewHeur_PE virus
etb\nt_hide62.dll - Win32/Adware.EliteBar Application
etb\nt_hide62.dll - Win32/Adware.EliteBar Application
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
- Voloď
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
skusal si hlbokovu anlyzu??
alebo si skusal napr. Spybot???
ak vies kde je umiestneny tak ho zmaz ..... ( ale pozri si datum vytvorenia aby si nevymazal nejaky sys. subor
)
alebo si skusal napr. Spybot???
ak vies kde je umiestneny tak ho zmaz ..... ( ale pozri si datum vytvorenia aby si nevymazal nejaky sys. subor
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
není to nic nového, je to jen blbá součást jednoho panelu. Samozhřejmě nežádoucího panely, on to totiž není vir, spybot je program jen aby se neřeklo, stačilo použít spyware doctora nebo spysweepera a zmizel by. NOD32 nemá v detekci adware, nebo jen malou část. Kdežto kaspersky temito databázemi plně disponuje.
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
stačí kvalitní FW a správně ho nastavit, pokud nebudeš dělat co nemáš tak to pojede. Já mám HW FW na bráně tedy v mém případě na routeru a SW mám Kerio. Nemám žádný problém, formátoval jsem naposled při koupi nového HDD.wolf00 píše:velice zajimavy,kaspersky mi sice hodne pomoh ale zato mi totalne zlikvidoval email klienta takze ted jsem po cerstvem instalu systemu no uvidim jak dlouho to bude fungovat jak ma....
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: