microsoft word
- slavek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
microsoft word
mám tu problém........... zformátoval jsem pc a teď když chci něco stáhnout z webu a je to ve wordu, tak se mi tam ukážou kostky místo písmenek a chce to po mě abych vybral kódování ve kterém bude dokument čitelný, kde je chyba ?
- honny
- Středně pokročilý

A zkusil vybrat to kodovani?
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- shadow
- Středně pokročilý

- slavek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Udělal jsem, že jsem vybíral kódování ale bez výsledně, poté jsem udělal reinstalaci ale taky bez výsledně. Nechal jsem Office odinstalovat a poté instalovat - taky bezvýsledně. Fakt je ten, že jsem udělal jednu změnu a to takovou, že jsem měl Win XP Profesional a Office 2003, teď jsem tam dal Win. XP Profesional se SP1. Jestli mě rozumíte, instaloval jsem tam win. se SP1. Starý program neměl ve Win. SP1 ale ty jsem tenkrát instaloval včetně SP2 a teď když tam mám taky SP2 tak nevím proč mi to takhle blbne.
- shadow
- Středně pokročilý

opravdu nerozumímslavek píše:Fakt je ten, že jsem udělal jednu změnu a to takovou, že jsem měl Win XP Profesional a Office 2003, teď jsem tam dal Win. XP Profesional se SP1. Jestli mě rozumíte, instaloval jsem tam win. se SP1. Starý program neměl ve Win. SP1 ale ty jsem tenkrát instaloval včetně SP2 a teď když tam mám taky SP2 tak nevím proč mi to takhle blbne.
napadá mě ještě pohrát si místními a jazykovými nastaveními v ovládacích panelech.
show must go on..
- slavek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: