MP3, nevýhody - výrazné sykavky

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Jan Káňa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MP3, nevýhody - výrazné sykavky

Příspěvek od Jan Káňa »

Mám určitý problém, možná slyšim to co jiný ne :D U drtivé většiny písniček se mi stává, že když zkopíruju hudbu z audio CD do počítače přes WMP (ukládám to v MP3 a ve 128 kbps), tak po tom při hlasitějším přehrávání skoro furt slyšim (jak se tomu řiká ..) sykavky. Není to ani reproduktory, poslouchal jsem to i v mnoha sluchátkách, možná je to u 128 kbps normální, ale ta nekvalita mě překvapila, každej mluví o mp3 jako u bohu, mp3 přehrávače ted hrozně letí ale muj názor na jejich kvalitu je opravdu hrozný. Neexistuje nákej lepší program na MP3, nebo program zmenšující ty zminované sykavky, nebo mám ukládat ve větší přenosové rychlosti ??
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

sa cuduj ked to davas v 128kbps, daj tomu aspon 2x viac, a uvidis ze to pomoze. pesnicky sa nedaju moc pocuvat na takej kvalite :roll:
Strby
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strby »

nutny minimum je 192 kbps a grabuj to pomoci lame kodeku
AMD Athlon XP 2500+(Barton),MSI KT6 DELTA LSR (KT600),256 MB Samsung DDR 400Mhz CL2.5 + 256MB A-DATA 400Mhz CL3 @ CL2.5,MSI Geforce 2 MX(Starforce),SB Live! 5.1,Hitachi 7k250 160GB SATA,TEAC DV 516D,Teac W540E,WXP Prof. corp.

NetBow Wifi 1Mbit
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

A pokud nechceš aby to bylo moc velký ale přitom kvalitní tak použij variabilní datový tok a mé doporučení pro výrobu MP3 je program Audiograber a do něj vložit kodek Lame (DLL soubor z kodeku Lame) oboje je zadarmo.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Jan Káňa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jan Káňa »

jo díky, ty příspěvky jsou dobrý, samozdřejmě že když budu chtít audio CD převést do MP3 tak budu nastavovat co největší datový tok. Problém je ale v tom, když si chci stáhnout písničky z netu. Stahuju přes prográmek BearShare a tam je bohužel většina písniček ve 128 kbps .. s tim už se asi nic udělat co ?? Jinak ten audiograber vyzkoušim ..
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“