zajimalo by me na kterych deskach nejvice rupaly(rupou) kondenzatory
taky bych byl rad kdyby jste psali vyrobce, typ,a kolik a kde porupaly
jinak mel jsem MSI K7Turbo a tam mi porupaly od cpu pres agp az po usb konektory...
for admins:neslo by z toho udelat nejake hlasovani pripadne
jen znacky desek
napr. jak je u odemykani pipelines u GeFroce 6800LE
//€agle - pridano hlasovani
/Edit: wery THX €agle
Naposledy upravil(a) Doomm dne stř 27. črc 2005, 15:12, celkem upraveno 1 x.
Hlasovani by udelat slo, ackoli je imho celkem zbytecny, protoze uz ted je nejspis jasnej vitez (MSI ). Pokud na nem trvas napis mi seznam co do nej chces a ja ho sem pridam.
Eagle3DEngineunder developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
€agle píše:Hlasovani by udelat slo, ackoli je imho celkem zbytecny, protoze uz ted je nejspis jasnej vitez (MSI ). Pokud na nem trvas napis mi seznam co do nej chces a ja ho sem pridam.
oKi popremyslim a dam ti urcity parametry .. no o MSI se nemusime ani hadat
Neměl by to být spíš výrobce kondíků? Nechce se mi věřit,že ať MSI osadí jakýkoliv typy,tak jí bouchaj a ostatní výrobci jsou v pohodě.Měl jsem zatím sice jen jednu MSI (a dosud mám),ale žádný náfuky na ní nejsou - jestli to nebude spíš tím,že jsou to Rubycony a ne nějakej čínskej noname šmejd.Ty vyhlášený bouchací - nebyly to Evercony? Měly nějakej špatnej elektrolyt,třeba to vyráběla jako vedlejšák nějaká pyrotechnická fabrika spolu s petardama, Číňani na tyhle hračičky dost trpí .
Mam MSI KT4V a u socketu me pukli dva kondiky a deska jede pul roka v poho...... Jeste sem mel Abit VL6 a tam me pukli aspon 8 kondenzatoru tak sem je vymenil a deska shorela
Plech: Intel Core i5 10600K + Scythe Mugen 5, ASUS Prime B460 PLUS, HyperX Predator 4X8GB 2666Mhz CL13/CR1T, Asus RTX 4070 12GB, Samsung SSD 970 EVO 512Gb (M2),WD SSD Blue SN570 Gen3 1TB (M2) , Seagate Exos 16TB, Audiotrak Prodigy HD2 (PCI), Hitachi DVD RW GH24NSD5, SD Card Reader, Case Cooler Master Centurion 5, Noctua 120mm (+odpor), Noctua 80mm, Seasonic Prime TX-650. Windows 10 PRO
Radeonator píše:Mam MSI KT4V a u socketu me pukli dva kondiky a deska jede pul roka v poho...... Jeste sem mel Abit VL6 a tam me pukli aspon 8 kondenzatoru tak sem je vymenil a deska shorela
LOOL. Jak to může rupnout mi se to nestalo, tak nevim.