extrémě stará mechanika cyber-drive 120D
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Jan Káňa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
extrémě stará mechanika cyber-drive 120D
Jako vždycky, zase přicházím s problémem: Tentokrát s kámošovo mechanikou cyber-drive 120D která by zasloužil označení veterán a ještě ke všemu ječte RWčka. Kámoš měl nerva, vyjel ze hry, a dřívka od CDromky normálně vytrhnul, vyměnil CD a pak je zarazil zpět. Problém je v tom že od té doby se dvířka nechcou otevřít. Já jsem jí jako správnej počítačovej všeznalec rozebral (myslel jsem že se bude jednat o nějaký mechanický poškození - třeba prasknula ta ozubená část mechaniky a tudíž nechce vyjet, a nebo se tam trochu rozházely ty ozubený kolečka) - něco tam rachtalo. Nakonec jsem jí opravdu zpravil, lépe řečeno jsem poskládal pár součástek na svoje místa a trochu jsem se v ní poštoural pak jsem jí rozebral a dal dohromady. PROBLÉM BYL Z ČÁSTI VYŘEŠEN: po připojení k PC jsem zjistil že dvířka se už opravdu otevírají, ale nastal problém. Ve chvíli (po zapnutí pc) kdy pc kontroluje mechaniky (FDD, CD ...) tato mechanika parkrat zabliká a vyjede samovolně ven - to je ten prolém, po tom co zavřete dvířka, se CD vůbec nenačítá ale dvířka se okamžitě samovolně otevřou .. tuto mechaniku už nemá cenu znovu rozebírat, ale komu by se nelíbylo mít doma takto starou mechaniku .. a navíc funkční. VÍ NĚKDO CO S TÍM ??
- KAR
- Začátečník

- Jan Káňa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Abych pravdu řekl i to je možný ale tam je tolik přebytečnejch šroubků že jí jen tak znova rozebírat a skládat nebudu. Ale mechanicky (když není připojená k PC a trochu jí pomůžu funguje v poho) ale jakmile jí připojim .. Prostě se chce otevřít za každou cenu, když jí zavřu a chci jí otevřít v tento počítač, windows mi nahlásí chybu vložte disk do jednotky a otevře se ... možná je ta čočka v řiti .. těžko říct
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Jan Káňa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: