DC++ nefunguje

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

DC++ nefunguje

Příspěvek od martin850 »

len tak mi prestalo ist dc++, neviem co som urobil, ale asi nic, nechce sa mi pripojit ani na jeden hub, ani nestiahne hublist. ide ako bez internetu. co mam spravit? kde je chyba?
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

ses nastavenej v pasivnim modu?
0118 999 881 999 119 7253
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

cool.user píše:ses nastavenej v pasivnim modu?
v active mode(aj ked mas vnutornu ip) sa ti ide pripojit na huby :wink: imho tuna bude problem vo firewally :) skus ho/ich povypinat a uvidis..
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

ano som v pasive, ale restartoval som stroj a uz vsetko ide ok.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

martin850 píše:ano som v pasive, ale restartoval som stroj a uz vsetko ide ok.
příště bych ti doporučil takovéto základní věci udělat než se optáš...
[M@s|ers]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od [M@s|ers] »

nemas ho nahodou zakazany v brane firewall tam vojdy daj vinimky a najdy dam dc++ ked tam nebude daj pridat program a vloz tam dc++ a daj ok a malo by ti to ist.
Hacked"""""""""""""""""Hacker""""""""""""""Hackers
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

[M@s|ers] píše:nemas ho nahodou zakazany v brane firewall tam vojdy daj vinimky a najdy dam dc++ ked tam nebude daj pridat program a vloz tam dc++ a daj ok a malo by ti to ist.
pise ze to uz vyriesil...
[CZ]Al@n
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od [CZ]Al@n »

caues..potřeboval bych poradit..jsem nastavenej jako pasive a za ziviho boha nemuzu stáhnout ani od active a zkratka ani prt..porad mi to pise pripojije se nebo ze nejsou volné zadné sloty..co s tim??Já chci stahovat :( poradte prosíím.. díky moc
AMD Athlon XP 2000+ Mhz / 256 MB RAM /GeForce4 MX 440 64 MB / MSI Microstar KT4AV / Seagate Barracuda 160 GB / Case - hromadka plechu / Logitech optická,ergonomická / multimediání klávesnice Chicony / "17" palcový monitor PHILIPS / DVD vypalovací mechanika LITE - ON / reproduktory Arowana 3D Sound 5.1 / tiskárna Canon BJC 1000
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Hodim svůj dotaz sem ... pár tejdnů mi některý huby najížděj dost pomalu, prostě trvá třeba 10 minut než mám všechny usery a než se rozběhne mainchat. Další problém je, že se mi pak dost často restartujou nebo se mainchat na pár minut sekne. Nezaznamenal jsem žádnou událost, po který to začalo. Jinak používám StrongDC 1.00 RC9f2.
Goldnoob team proud member!
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

[CZ]Al@n píše:caues..potřeboval bych poradit..jsem nastavenej jako pasive a za ziviho boha nemuzu stáhnout ani od active a zkratka ani prt..porad mi to pise pripojije se nebo ze nejsou volné zadné sloty..co s tim??Já chci stahovat :( poradte prosíím.. díky moc
DEj hledat to co chceš a zaškrtni tam jen uživatélé s volnejma slotama....

2 Thellwin: Měl jsem něco podobného teda, bez těch hubů... Zkus se podívat zda nemáš problémy ve frontě, která to zbytečně zatěžuje...
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

Ja kdyz zapnu DC (strong) tak mi prestane jit webovy prohlizec (firefox).
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“