POMOC!!! po spouštěcí obrazovce zmizí obraz!!!
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- lutor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
POMOC!!! po spouštěcí obrazovce zmizí obraz!!!
PROSIM, POMOZTE MI! z niceho nic mi behem hrani prestal jet obraz. po restartovani, v pohode nabehne takove to spousteci okno (windows 200 pro. ....Spouštění, a pak hned potom blik - a nejde obraz! te jsem v VGA rezimu 
Naposledy upravil(a) lutor dne ned 14. srp 2005, 18:49, celkem upraveno 1 x.
Lenovo R61 (NF5DFCF) - C2D 2.1GHz, 4GB RAM, nVidia Quadro NVS 140M, 160GB, WinXP
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- lutor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo sorry, ja nevedel jak to bude velke...
do nouzoveho...nevim, zkusim...
kartu na jinem Pc vyzkouset....to nevim...nemam kde :-/
a do reinstalu oken se mi taky moc nechce...
no vyzkousim a uvidim...
btw: nemohlo se tam neco po...kazit? ta grafarna je uz dost stara (4-5 let?)
do nouzoveho...nevim, zkusim...
kartu na jinem Pc vyzkouset....to nevim...nemam kde :-/
a do reinstalu oken se mi taky moc nechce...
no vyzkousim a uvidim...
btw: nemohlo se tam neco po...kazit? ta grafarna je uz dost stara (4-5 let?)
Lenovo R61 (NF5DFCF) - C2D 2.1GHz, 4GB RAM, nVidia Quadro NVS 140M, 160GB, WinXP
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- lutor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
obnoveni systemu...myslimze ne (?) jako jak to mely treba Win ME tak to ne (vyborna to funkce)
no kdyz dam F8, tak tam je cosi...neco jako obnoveni systemovych slozek nebo tak neco...nevim ale co to je...
jojo, presne to to delalo, ssousteni win , pak by nasledovala prihlaseni ,ale ono presne jak rikas...
DIKY MOC!!! FAKT DIK!!! preinstaloval sem ovladace a uz to jede...ale stejne mi nejde do hlavy co se na tom mohlo po...kazit
no kdyz dam F8, tak tam je cosi...neco jako obnoveni systemovych slozek nebo tak neco...nevim ale co to je...
jojo, presne to to delalo, ssousteni win , pak by nasledovala prihlaseni ,ale ono presne jak rikas...
DIKY MOC!!! FAKT DIK!!! preinstaloval sem ovladace a uz to jede...ale stejne mi nejde do hlavy co se na tom mohlo po...kazit