CS 1.5 po netu

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

CS 1.5 po netu

Příspěvek od off »

Mam maly problem. Chtěl jsem si zahrát CS po internetu, ale neustále mi to píše "Your system has been modified , please remove the modification to play on this server ( code 92) ".
Server funguje, vidim obraz , můžu nakupovat, ale nemůžu se hejbat.
Dělá to na všech serverech. I na čerstvé instalaci CS.
Nevite někdo co to může být. Jsem na to totální lama. Díky za rady
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

pise ti to na vsech serverech nebo jen na nekterych?
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Překlad: Váš systém byl upravený , prosím odstraňte uzpůsobení využívat tohoto serveru ( kód 92)
Máš v tom CS 1.5 nějakou úpravu kterou server nemá povolenou (cheatovací přídavné prográmky a podobně)
Pokud si nainstaloval jenom čistý CS 1.5 tak už to má asi v sobě, pak si zkus stáhnout tu 1.5 někde jinde.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od off »

Pise mi to na vsech serverech ktery jsem zkoušel.
Nemuže to být upravený, protože kámošovi to chodí a má to ze stejného cd.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

off píše:Pise mi to na vsech serverech ktery jsem zkoušel.
Nemuže to být upravený, protože kámošovi to chodí a má to ze stejného cd.
tak to zkus neinstalovat ale jen zkopirovat celou nainstalovanou slozku half-life co to udela.
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od off »

Zitra to zkusim. Jenom musi dojit kamos s diskem. No a pak uvidime
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od off »

no tak je to stejný prostě všechno vidim, slyšim, ale nemůžu se pohybovat. :( :(
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

off píše:no tak je to stejný prostě všechno vidim, slyšim, ale nemůžu se pohybovat. :( :(
nemas vypnutou klavesnici? :-))))) zkousel jsi v nastaveni behe mtoho co si na serveru resetovat config, nebo vubec zapnout defaultni config, treba v nem mas nejake nastaveni blbe.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Když už jsme u toho tak já mám problém s aktualizaci...když se chcu připojit na serevr tak zařve že chce auktualizci já dám souhlkas a pak to napíše že není dostupná žádná aktualizace...
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

tohle jsou proste problemy pochybnych verzy - NEVIM OMFG kde jste k tomu prisly - s kteryma jsem se ja teda NIKDY nesetkal. problem kompatibility cs 1.6x1.5, cs 1.6 ruske verze a cs 1.6 steamu a podobne ... jak rikam po originalni a PUVODNI instalaci jakekoliv z teto verzy a pouziti te verze na SPRAVNEM a kompatibilnim serveru nic takoveho proste nemuze nastat.

btw k tomu chozeni: nepouzivas ventrilo nebo jiny podobny program pusteny v pozadi? takoveto problemy jedna verze cska delala, ale to uz je davno opravene - teda nemoznost se hybat nebo prehozene klavesy.
zasuvka
Nováček
Nováček

Re: CS 1.5 po netu

Příspěvek od zasuvka »

off píše:Mam maly problem. Chtěl jsem si zahrát CS po internetu, ale neustále mi to píše "Your system has been modified , please remove the modification to play on this server ( code 92) ".
Server funguje, vidim obraz , můžu nakupovat, ale nemůžu se hejbat.
Dělá to na všech serverech. I na čerstvé instalaci CS.
Nevite někdo co to může být. Jsem na to totální lama. Díky za rady
Mam stejny problem, kdyz ale vypnu C-D tak uz se ten napis neobjevi.Ovsem zase me vykopne server :(
Phil
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phil »

a dal si tam patch??
me cs 1.5 nikdy nedelala problem (udelal sme vsechno podle navodu)
tackleberry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tackleberry »

Hmm tak mi to zacalo delat presne to co autorovi tohohle threadu. Pred tim hodilo v pohode. Pak jsem na to mesic a pul ani nesahl a kdyz jsem si chtel ted zahrat tak mi to hodilo stejnou hlasku. WTF?
...
F222
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F222 »

To hja hraju CS 1.5 po netu uplne hrave.. ;) a mate vubec nainstalovany
cheating-death?... ani nevim na co ten program presne je ale kdyz to nezapnu tak mi to dela.. ;) to sami co vam.. ;) kdyztak to vyskousejte s verzi 4.32.0
CPU: Athlon 64 3000+ TRAY s.939 1.8@2.44 chladic CPU: ACsilencer 64 Ultra TCL MB: GB K8nsc s.939 GPU: ASUS V9999/TD 128mb HDD:WD 16MB cash 250GB CASE:KME CX-6062 CD/DVD-RW: LG 4160b Teac W540E RAM:2x 512mb kingston CL 2.5 400mhz
tackleberry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tackleberry »

No samozrejme ze mam nainstalovany CD 4.32.0. A funkci toho programu neodvodis z jeho nazvu? :)
...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“