Uživatelská oprávnění ve Win2k

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
zupan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Uživatelská oprávnění ve Win2k

Příspěvek od zupan »

Ahoj mam problem se spustenim programu (konkretne ACDSee 7.0) na win2k pod uzivateli s pravem Power User a User, povolil jsem plny pristup ale pri spousteni neustale hlasi chybu pri inicializaci. Problem je pravdepodobne v registrech ale nikde sem nenasel opravneni pro registry.
CPU AMD Athlon XP 2000+, RAM 1 GB,MB Abit NF7-S2 N-Force2, Grafika Asus GeForce 6600 TD 128 MB, Disk WD 80 GB 7200 ot/min 8 MB cache, Maxtor 80 GB 7200 ot/min 8 MB cacheMechaniky LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4120B, SONY DVD-ROM DDU1621,OS Win XP Pro SP2
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

k zabezpeceni registru se dostanes programem regedt32, ale s tim si radsi nehraj, protoze by sis mohl lehce odrovnat system
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
zupan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zupan »

Tak jsem povolil prava i v registrech a program stale nebezi. Stahl jsem i update na nejnovejsi verzi a porad nic. V cem by to jeste mohlo byt ? :sad:
CPU AMD Athlon XP 2000+, RAM 1 GB,MB Abit NF7-S2 N-Force2, Grafika Asus GeForce 6600 TD 128 MB, Disk WD 80 GB 7200 ot/min 8 MB cache, Maxtor 80 GB 7200 ot/min 8 MB cacheMechaniky LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4120B, SONY DVD-ROM DDU1621,OS Win XP Pro SP2
eMZet
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eMZet »

zkoušel jsi přejet instalaci znovu pod uživatelem, který s AcdSee pak má pracovat?
Mám dojem, že mi někdo už říkal, ža mu holt ACDSee na NTFS nejede (pokud není aAdministrátor).
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

napis sem presny text te chybove hlasky a verzi jakou instalujes
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“