Gothic 2 - jak zlepšit boj s mečem
Moderátor: Baneshee
- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Gothic 2 - jak zlepšit boj s mečem
V této hře mám malý problém a to, že mě nemůže nikdo naučit větší síle a zlepšení v boji z mečem. Pokaždé mi to napíše, že žák překonal svého učitele. Jsem ve 3.části, nevíte, kdo mě naučí více? Díky
//Edit Sent - upraven nazev threadu
//Edit Sent - upraven nazev threadu
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Koudy
- Začátečník

Do hradu se dostaneš jednoduše tak, že podle mapy půjdeš řekou smšrem k takové skále (prostě na opačnou stranu než je hlavní brána). V lesíku vylez ven z vody a proběhni až k takové jakési kládě, co vede až na hradby. Po ní vyběhneš a jsi v hradu.
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
- Azurit
- Nováček

Do hradu se dostaneš už v druhé kapitole.. V 3. kapitole je spousta lidí kteří ti vylepší sílu či zacházení s mečem. Jestli hraješ za paladina zajdi za Ingmarem ten ti vylepší sílu až do 90 s mečem ti pomůže Cedric / jednoční) a nebo Girion (2H) oba do 90% a později vás odkáží za Lordem Hagenem (100%) za žoldáka je to Cord (jednoruční i obouruční) později vás pošle za Leem a sílu vám zlepší Torlof a za mága to nemá smysl zlepšovat sílu ani schopnost s mečem jestli jste už vstoupili jako novic.... Jsou další učitelé (viz třeba Hokurn ve 4. kapitole) ale tohle by mělo stačit....
- shadow
- Středně pokročilý