Zdar, potřeboval bych s něčím poradit.
Mám tu sestavu a nevím co v tom je za desku (potřebuju upgradovat). Aida mi u MB hlásí název "Intel D865 GKD". Na stránkách intelu jsem desky D865 našel ale za tím číslem jsem nenašel desku s přídavkem GKD. Mohli by jste mi někdo pomoct ?
Potřeboval bych tam nutně upgradovat ... mám tam jen 256 MB ramek, zajímalo by mne jak rychlé paměti tam až můžu dát ( FSB desky je asi 533 MHz - dle cpu). a zda to má dual slot na paměti.
Mám tam totiž P4 2,8 GHz, Northwood ..ale jen 256 MB ram a žádnou grafiku, na tom se nedá dělat : ((
to je totiž moje dočasná náhrada v práci za ( P4 3,0 GHz, 1GB DDR 533 MHz)
dík za každou radu ( s intelama moc zkušenosti nemám :( ... )
Intel D865GKD (775, i865G + ICH5)
Moderátor: Eddward
- CADmaster
- Začátečník

- CADmaster
- Začátečník

Ještě doplním, že tam je chipset I 865-G
Potřeboval bych hlavně zjistit, zda tam můžu dát alespoň PC 3200 Ramky (400 MHz) a zda to má dual DDR. Podobná deska, která má koncovku GBF to dokáže, ale ta má FSB 800 MHz, kdežto tato ne.
Jo a je to komplet sestava od IBM jestli to pomůže k identifikaci ...
Potřeboval bych hlavně zjistit, zda tam můžu dát alespoň PC 3200 Ramky (400 MHz) a zda to má dual DDR. Podobná deska, která má koncovku GBF to dokáže, ale ta má FSB 800 MHz, kdežto tato ne.
Jo a je to komplet sestava od IBM jestli to pomůže k identifikaci ...
- EGRES
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- mhl
- Středně pokročilý

-
- CADmaster
- Začátečník

Díky moc za odpovědi
Ještě bych se vás zeptal (předpokládám že deska disponuje AGP slotem na VGA), jakou kartu by jste doporučili ? Chtěl bych něco co má 256 MB, je jedno zda ATI bo nvidia, aby to nebylo moc drahé .. rozmezí tak 4 tisíce .. +/-
Je to hlavně na CAD aplikaci (práce s grafikou .. renderování) ...
Jinak už sem si vyhlídl dual kit Kingston 1024 MB DDR :o)
Ještě bych se vás zeptal (předpokládám že deska disponuje AGP slotem na VGA), jakou kartu by jste doporučili ? Chtěl bych něco co má 256 MB, je jedno zda ATI bo nvidia, aby to nebylo moc drahé .. rozmezí tak 4 tisíce .. +/-
Je to hlavně na CAD aplikaci (práce s grafikou .. renderování) ...
Jinak už sem si vyhlídl dual kit Kingston 1024 MB DDR :o)
- EGRES
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: