Thunderbird 1.0.6 - ikonka v systémovém panelu

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Thunderbird 1.0.6 - ikonka v systémovém panelu

Příspěvek od Stoobi »

Měl bych takovej dotaz. Dřív jsem používal starší verzi thunderbirdu, kde byla v sistémovém panelu ikonka s obálkou a po poklikání zbělala a v podstatě jsem byl na mailu online. Ale teď, když jsem si nainstaloval v. 1.0.6, tak takhle ikonka chybí...prohlížel jsem nějaký nastavení apod, ale na nic jsem nepřišel...

Je takhle funkce ještě v nové verzi nebo ne?
Díky za odpovědi... :oops:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Thunderbird 1.0.6 - ikonka v systémovém panelu

Příspěvek od Coololooser »

Stoobi píše:Měl bych takovej dotaz. Dřív jsem používal starší verzi thunderbirdu, kde byla v sistémovém panelu ikonka s obálkou a po poklikání zbělala a v podstatě jsem byl na mailu online. Ale teď, když jsem si nainstaloval v. 1.0.6, tak takhle ikonka chybí...prohlížel jsem nějaký nastavení apod, ale na nic jsem nepřišel...

Je takhle funkce ještě v nové verzi nebo ne?
Díky za odpovědi... :oops:
myslis prepinani postaka do stavu online/offline ? to mas porad (teda aspon ja) v levem dolnim rohu (ve stavove liste ) a ikonka kablu. nebo nejedna se o nejake rozsireni?

btw:docela smutne kdyz uz ani mod neni schopen umistit dotaz do spravne sekce :roll:

edit by shadow: move do příslušné sekce.. :oops:
0118 999 881 999 119 7253
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Já jsem to dal schálně na smetiště, protože než se k tomu někdo vyjádří v příslušné sekci, tak to je na dlouho...ale to je jedno...

No v lavém panelu mám ukonku (logo) thunderbirdu, kterým ho spustím, ale právě přepínání režimu offline/online chybí...:( O to my jde...
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

bavime se o teto ikonce doufam?
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... /email.PNG

jinak cos tam mel za rozsireni? zkus updatovat celej thunderbird vcetne rozsireni (menu->nastroje->moznist->ostatni->aktualizace softwaru)

a ad sekce: to je uplne jedno ze by to bylo na dlouho, tady ty sekce mame a kazdej potrebuje se svym problemem poradit co nejdriv, ale kazdy (temer) to hazi do spravne sekce. A pak se divime ze tady mame uzivatele typu smithfield kteri nejsou schopni umistit svuj dotaz jinam nez na smetak :wink:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No tuhle ikonku tam mám, to ano. Ale když jsem používal starší verzi, tak jsem měl v panelu vedle hodin modrou obálku thunderbird. Když jsem na ní poklikal, tak zbělala a thunderbird přešel do online režimu a informace o doručeném mailu mi přišla hned jak dorazil na server (seznam). Teď musím thunderbird otevřít a pak se samozřejmě pšota stáhne...ale to mi moc nevyhovuje. :oops:

PS: Za sekci sorry...pro příště už vím... :wink:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

jaka pouzivas rozsireni? imho tohle neni standartni chovani tb .
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

žádný rozšíření nemám. Protože jsem musel formatovat disk, tak jsem si prostě nainstaloval v 1.0.6 a tohle mě zarazilo, v té starší verzi to bylo už standardní, tak jsem čekal, že tady to bude taky.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“