Nedotažené video
- tomygo
- Začátečník

-
Nedotažené video
Mám takový problém. Stáhl jsem si přes BitComet video ze zápasů FC Barcelony. Bohužel se mi stáhlo 99.8% a pak ž to nestahuje. Zkusil jsem to znova a opět 99,8%. Chci se zeptat, jestli se to dá nějak rozjet ve Windows Media Playeru nebo v MV2Playeru. Suobor má název "barca.rmvb" U toho prvního je ještě přípona ".bc!", jako že je to nedokončeno. To jsem, ale u toho druhýho stahování už zrušil. Jestli se to dá rozjet, tak napište. Kdyžtak napište i pokud ne, ať vím, na čem jsem. Díky
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nedotažené video
Zkus to přejmenovat příponu na avi nebo mpeg atd. jinak nedokončené video se dá rozjet pomoci DivXrepair,atd.těch utilitek je více, už se to tu řešilo.tomygo píše:Mám takový problém. Stáhl jsem si přes BitComet video ze zápasů FC Barcelony. Bohužel se mi stáhlo 99.8% a pak ž to nestahuje. Zkusil jsem to znova a opět 99,8%. Chci se zeptat, jestli se to dá nějak rozjet ve Windows Media Playeru nebo v MV2Playeru. Suobor má název "barca.rmvb" U toho prvního je ještě přípona ".bc!", jako že je to nedokončeno. To jsem, ale u toho druhýho stahování už zrušil. Jestli se to dá rozjet, tak napište. Kdyžtak napište i pokud ne, ať vím, na čem jsem. Díky
- tomygo
- Začátečník

-
Re: Nedotažené video
Přejmenoval jsem to, ale po oevření v MV2Playeru, ani ve Windows Media Playeru to nejde. Píše to:"Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor. Přehrávač pravděpodobně nepodporuje tento typ souboru nebo nepodporuje kodek, který byl použit ke komprimaci souboru."Dzin píše:Zkus to přejmenovat příponu na avi nebo mpeg atd. jinak nedokončené video se dá rozjet pomoci DivXrepair,atd.těch utilitek je více, už se to tu řešilo.tomygo píše:Mám takový problém. Stáhl jsem si přes BitComet video ze zápasů FC Barcelony. Bohužel se mi stáhlo 99.8% a pak ž to nestahuje. Zkusil jsem to znova a opět 99,8%. Chci se zeptat, jestli se to dá nějak rozjet ve Windows Media Playeru nebo v MV2Playeru. Suobor má název "barca.rmvb" U toho prvního je ještě přípona ".bc!", jako že je to nedokončeno. To jsem, ale u toho druhýho stahování už zrušil. Jestli se to dá rozjet, tak napište. Kdyžtak napište i pokud ne, ať vím, na čem jsem. Díky
Zkusil jsem stáhnout DivXRepair, dal jsem do toho ten soubor a píše to: " Bad Frame Report from DivxRepair"
Nevíte někdo ještě jinou možnost? Díky
- tomygo
- Začátečník

-
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- NazQul
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
avipreview je best, pokud nemuzes sehnat tak zkus divx Playa..Joži píše:skus soft avipreview
Do you want to try SWAT 4, FEAR, Quake 4 or GuildWars online ? Looking for some clan ? www.FragingPriority.net has all the answers u need 
- Dony
- Středně pokročilý

- tomygo
- Začátečník

-
- JendaLinda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: