PC nechce zobrať rýchly reset: Ctrl+alt+delete
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- halmosmi
- Začátečník

-
PC nechce zobrať rýchly reset: Ctrl+alt+delete
Prečo mi Pc nechce zobrať Ctrl+alt+delete.Musím použiť len tlačítko reset ked mi pc zamrzne.Poradťe čo s tým.
- b.king
- Začátečník

- Bydliště: Vesmír - Mléčná dráha, planeta Země, ČR Máchův kraj
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
nejspise si drive pouzivam MS Win 9x (95/98/Me) a tam toto fungovalo, nyni na rade NT (2000/XP) uz toto nelze a pouze se spusti seznam procesu.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- eMZet
- Začátečník

Pokud je to úplně tuhé pak bude kopec možných příčin, od načatého (jakkoliv poškozeného) systému přes ne docela kompatibilní driver čehokoliv, až k tomu že se samotný systém nesnese s některou z vlastních záplat (kdysi třeba kb811493).
Ale taky to může být problém s HW, mně to třeba dělaly neznačkové paměti (sem tam), po investici do nejrychlejších značkových to jede jak šinkanzen.
Ale taky to může být problém s HW, mně to třeba dělaly neznačkové paměti (sem tam), po investici do nejrychlejších značkových to jede jak šinkanzen.
- Dony
- Středně pokročilý

mel bys trocu podrobneji popsat co se ti stava a za jakych okolnosti, kdyz volas do autoservisu, taky musis rict, co mas za auto a co se ti s nim presne deje a ne jen ze ti to nejede
Ctrl+alt+del se na restart pouzivalo naposled v DOSu a castecne i Win 9x, tak nechapu, co chces takhle sestartovat...
Kdyz pocitac zatuhnul "natvrdo" (napr. ze uz ani nezpracovaval preruseni od klavesnice), slo pro restart pouzit jen reset tlacitko.
Ctrl+alt+del se na restart pouzivalo naposled v DOSu a castecne i Win 9x, tak nechapu, co chces takhle sestartovat...
Kdyz pocitac zatuhnul "natvrdo" (napr. ze uz ani nezpracovaval preruseni od klavesnice), slo pro restart pouzit jen reset tlacitko.
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod...