jake sluchatka do 2000 na hrani?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

Maxtor píše:Hlavne nepripojuj ty sluchatka urcene na hrani her k necemu z Hi-Fi.. mohlo by to shoret.. jsou totiz jen na hry.. :-D :-D :-D (sry OT.. ale musel jsem..)

Ani ten nejshitovnejsi vystup nedokaze zmrsit zvuk tak, jako shitovni menic...
Kecáš nesmysly ale to neva :lol: Vem si Sennheisery a někde se zavři ty Koss suxx :lol: KSC35 Rulezz
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Maxtor píše:Hlavne nepripojuj ty sluchatka urcene na hrani her k necemu z Hi-Fi.. mohlo by to shoret.. jsou totiz jen na hry.. :-D :-D :-D (sry OT.. ale musel jsem..)

Ani ten nejshitovnejsi vystup nedokaze zmrsit zvuk tak, jako shitovni menic...
Já už takhle sluchátek odpálil . . . . :lol: lol. Samozřejmě co řekl killerTJ je naprostý Flame, takže si toho vůbec nevšímejte. Senheisser je velmi dobrá volba. Já osobně s 5.1 zkušenosti nemám vůbec, ale u bráchy jsem hrál na jeho beyerech, a naprosto v pohodě. I když si myslím že o samostatnou reprodukci se 3 x líp starají stereo sluchátka, protože přece jen 3 měniče na sluchátko, je docela dost, vznikají různé (jaxetomuříká) rázové vlny atp atp ale celkový dojem to lepší dělat může, protože se vzájemně doplňují. To pak u sterea pozná jen náročnější posluchač, ale přesto bych stál za sennheiserama.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Beyery jsou naprosto genialni, ale chce to 6,500,- ....protoze levnejsi modely jsou provedenim nic moc..
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“