zdravím, už neviem kam by som sa obratil mam celeron 2,4/ MB albatron/
512 ddram. Pri nahrávani z Tv kartou MSI nywhere alebo pri stahovaní z videokamery Hi8 digital mi Pc zamrzne a musim spustiť tvrdý reset aby sa rozbehol pričom procesor má 74% a teplota je 54 stupnou. Ked prerabam divix tak tam mám podstatne vyššie hodnoty a funguje normálne.prosím poradte kde moze byť chyba
mrzne pc pri práci s tv kartou a videokamerou
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- trekis
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: mrzne pc pri práci s tv kartou a videokamerou
A PC jinak v pohode? nemuže bejt slabej zdroj? Prime95 si zkoušel?Že by to byl problem kodeku?trekis píše:zdravím, už neviem kam by som sa obratil mam celeron 2,4/ MB albatron/
512 ddram. Pri nahrávani z Tv kartou MSI nywhere alebo pri stahovaní z videokamery Hi8 digital mi Pc zamrzne a musim spustiť tvrdý reset aby sa rozbehol pričom procesor má 74% a teplota je 54 stupnou. Ked prerabam divix tak tam mám podstatne vyššie hodnoty a funguje normálne.prosím poradte kde moze byť chyba
- trekis
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tady jde spiš o to jestli tam nemáš treba hodne kodek packu. TO je je s težký pak mazat, ale nemusi to byt tim. Neco v konfliktu neni?trekis píše:pc inak šlape normalne v pohode, zdroj je 350 W. S tima kodekma može biť problem mam ich tam neurekom a neviem ich vymazať. keď totiž odinštalujem codek v nastrojoch zvuku mi zostane a nejde niako vymazať.
- trekis
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: