omlouvám se pokud jsem se netrefil do správné sekce, ale potřebuji pomoct vyřešit občasné záseky a plynulost hry.
Na sestavě s Cel 2,5GHz, MSI 845 ULTRA-C, Saphire 9600XT 128VIVO, joy Microsoft ForceFeedback USB, 512 MB DDR333 tato hra nejede plynule, proč?
Už v ATI control centru se mi při nastavování záložky 3D kontrolní sekvence s autíčkem občas zadrhne a při tom si swapne (blikne kontrolka)disk (ikdyž nastavím AA - OFF, AF - OFF). Ovladače pro desku bych měl mít poslední stáhnuté přes MSI live update, grafiku přes web Saphire Tech nějaké ty Catalysty. V biosu MB jsem zkoušel poměnit velikost AGP ap. size, nic se nezměnilo. V XP systému jsem nastavil na pevno velikost swapovacího prostoru 0 - 1200MB na pevno a taky beze změny.Na systémovém disku mám několik GB volného místa. Ve hře jsem si snížil úroveň detailů, kvalitu textur a vypnul plno efektů, ale jediný výsledek byla o něco větší plynulost hry, cca 16 - 20 FPS.
Min. nároky na MFS 2004 je 128MB ram a 64MB 3D card, doporučené 512MB ram a 128MB 3D card.
Proč to nejede?
PLS hlp