Film z DivX + .sub na DVD

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Necroman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Film z DivX + .sub na DVD

Příspěvek od Necroman »

Potřeboval bych poradit nějaký postup, jak převést film v DivX + titulky v sub do plnohodnotného DVD, které bude mít titulky, jako na běžném originálním DVD. Sice jsem si pročetl toto forum, ale kromě odpovědí, které nic nevyřešily a nebo radily něco jiného (třeba implementace titulků do videa) jsem tu žádnou radu nenašel. Je tu sice pár odkazů na jisté "návody", ale ty vyžadují originální authoringový program DVDMaestro a pro jedno vypálení DVDčka proram za pár tisíc opravdu kupovat nehodlám. Nevíte o nějakém návodu, který umí výše popsané a je free a nebo aspoň demo, na kterém se dá vytvořit aspoň to jedno plnohodnotné DVD? Díky za rady!
So sayeth the Wise Alaundo
ASUS P5K Deluxe WiFi | Intel Core2Quad Q9300 + Noctua NH-U12F | Patriot 4GB DDR2 800MHz CL4 | Sapphire AMD Radeon HD7770 1024MB GDDR5 | OCZ Agility 3 120GB + WD Blue 640GB | Cooler Master Centurion 534 Light | Enermax Liberty 500W DXX | Samsung SM 226BW
Peta
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peta »

Zkus to pomocí tohoto návodu(STAČÍ JEN HLEDAT):

http://www.cdr.cz/a/12790
Necroman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

Jo, dík za tip!
...avšak, nic proti tomu programu AVI2DVD, ale nemám rád podobné all-in-one převodníky, konverzi avi do MPEG-2 + zvuk do AC3 zvládám po svém, hledám spíše nějaký nástroj, který umí přidat k již hotovému převodu ve formátu DVD titulky, které mám zatím ještě v *.sub souboru. Na nic takového jsem bohužel zatím nenarazil.
So sayeth the Wise Alaundo
ASUS P5K Deluxe WiFi | Intel Core2Quad Q9300 + Noctua NH-U12F | Patriot 4GB DDR2 800MHz CL4 | Sapphire AMD Radeon HD7770 1024MB GDDR5 | OCZ Agility 3 120GB + WD Blue 640GB | Cooler Master Centurion 534 Light | Enermax Liberty 500W DXX | Samsung SM 226BW
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Koukni sem http://tvfreak.cz/ ... stačí hledat
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

no skusal som to DVD2SVCD, ale obraz ma negativne farby a zvuk je strasne zly. co mam robit? je nato este nejaky iny program? lebo henten sa mi moc nelubi.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
ČIKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ČIKO »

Napíšu to laicky:Stáhni si Nero Vision Express + ffdshow.
Tam si nastavíš aby byly titulky stalé ve filmu a Nero V.E.to vypáliš na DVD.A máš film s titulkama,ale furt.
Hodím link kde je postup.
CPU:AMD Athlon 2200+,,MB:ECS SIS L7S7A2,,RAM:512MB 400MHz SEITEC,,VGA:nVIDIA GF FX5600 256MB,,HDD:MAXTOR 80GB ,,MECHANIKA:DVD NEC RW ND-2500A ,LG 4165B,,SAT.KARTA:SKYSTAR2,,OS:WIN XP Home
NB:Acer TM 4652 LMi
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

a tento ste neskusali ? VSO DivXToDVD 2...na cdr.cz som si vsimol odkaz tak ze ho skusim...dal som film+titulky srt (samo ich to naimportovalo) a ked boli 4percenta tak som subor skusil prehrat ale titulky nezobrazovalo.na webe pise ze trial verzia podporuje vsetko co platena.
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

mam problem s prevodom divx do dvd...ked otvorim film do TMPGEnc tak vypise "can not open or unsuported".to iste mi pisalo aj pri xvide ale po nainstalovani kodeku xvid uz ide.ale divx nejde aj ked mam nahodeny codec all in one s divxom 6.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“