pasiv vs. aktiv
Moderátor: morke
- david99
- Začátečník

-
pasiv vs. aktiv
Ahojte
Chcel by som sa spytat ci by mi nevedel niekto povedat ci mozem spravit nasledujucu vec. Mam dve karty jedna je ASUS FX 5200 magic- ma pasivne chladenie a druha je ASUS FX 5200 /TD - ma aktivne chladenie, zaujmalo by ma ci by som mohol tu co ma aktivne chladenie pouzivat s pasivnym chladenim z prvej karty, chcem to kvoli tomu lebo ta TD ma aj DVI. Je mozne teda jednoducho prehodit chladice? Nebude sa to prehrievat alebo co? Ak maju rovnaky chip tak by to malo byt mozne nie? alebo je mozne ze v jednej karte sa bude chip hriat viac a v druhej menej ak bezia na rovnakej frekvencii?
Chcel by som sa spytat ci by mi nevedel niekto povedat ci mozem spravit nasledujucu vec. Mam dve karty jedna je ASUS FX 5200 magic- ma pasivne chladenie a druha je ASUS FX 5200 /TD - ma aktivne chladenie, zaujmalo by ma ci by som mohol tu co ma aktivne chladenie pouzivat s pasivnym chladenim z prvej karty, chcem to kvoli tomu lebo ta TD ma aj DVI. Je mozne teda jednoducho prehodit chladice? Nebude sa to prehrievat alebo co? Ak maju rovnaky chip tak by to malo byt mozne nie? alebo je mozne ze v jednej karte sa bude chip hriat viac a v druhej menej ak bezia na rovnakej frekvencii?
- Spirit
- Středně pokročilý

-
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Nitram
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Spirit
- Středně pokročilý

-
Nepodstatne, pretoze neviem o tom, ze by sa revizie grafickych jadier lisili radovo v niekolkych tepelnych wattoch...Allatutti píše:nejdrive se koukni na revize jader a na takty. Pokud to bude sedet (co by melo) tak to klidne prehod
- david99
- Začátečník

-
- spirit64
- Mírně pokročilý

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: