Levné Panasonicy 2.1 kde?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Levné Panasonicy 2.1 kde?

Příspěvek od crashPC »

Budu kupovat 2.1 repraky asi Altec Lansing CS21. A tak sem se rozhodl rovnou koupit jeste jedny 2.1 repraky k televizi, aby to lip hralo. Nechce se mi totiz ty altecy furt prepinat jakej sem kripl. Dostal jsem nabídku nejakych repraku panasonic za hoodne dobrou cenu ale jeste sem na netu vubec nevidel repraky 2.1 od panasonicu asi ani pod 4000. Nevíte o nějakých levnějších. zatim nemám ani jméno. jen bych si o nich rád zjistil alespoň parametry... Necekam nic moc, se rozumi, ale... nevíte kde by takovýhle levnejsi prodavali?
Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi »

tak neviem o tom ze panasonic vobec nieco take robi, ale pri 2+1 zostave pod 4000 by som siel do 2+0 zostavy, totizto take lacne zostavy nepouzivaju ozastne subwoofery ale nieco ako stredobas - hraje to od 150hz do cca 80-40hz, ved to vlastne ani nehraje ale duni (dobre akurat tak na techno a filmy) preto sa radsej rozhliadni po niejakej 2+0 zostave
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ss

Příspěvek od crashPC »

To nééé. Ja jen ze nenasel nic tak levnyho od panasonicu. Chci jen naky sumitka k televizi (lepsi nez mono 1W reprak) No a k PC si kupuju ty altecy, ktery sice nemaj nakej uzasnej vykon (50Wsub a 30W sat) coz mi ae staci a tyhle repraky prej opravdu uz trochu hrajou ne jak oblibeny repraky 5.1 Hůůůůůů (home Theater) :lol:
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Tommi píše:tak neviem o tom ze panasonic vobec nieco take robi, ale pri 2+1 zostave pod 4000 by som siel do 2+0 zostavy, totizto take lacne zostavy nepouzivaju ozastne subwoofery ale nieco ako stredobas - hraje to od 150hz do cca 80-40hz, ved to vlastne ani nehraje ale duni (dobre akurat tak na techno a filmy) preto sa radsej rozhliadni po niejakej 2+0 zostave
NEvím čemu říkáš středobas, když 150 Hz je v pásmu teoretických basů ještě docela dost.

// Jinak řekl bych že když to je televize, která sama o sobě má (co to je ?) nějaké ty stereo chrchly, tak je jedno jestli 2.0 nebo 2.1, já bych volil možná 2.1. řeknu ti, jestli chceš dobrý zvuk, tak si kup Z-3 (1800kč je ale moc, pro TV :-) a proto nejsou třeba creativy T3000 nijak špatnou volbou, po tom co jsem slyšel hrát T5900. Mají i dvoupásmové satelity.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

z

Příspěvek od crashPC »

jo ty creaitvy hrajou opravdu dobre, ale... 150 Hz je relativne dost a dialogy se odehravaj nekde v pasmu 250-600 ale ten bas tam proste chybi...Panasonic bejva kvalitni a satelity s centrem zvladaj 300W RMS. a kdyz k tomu mam zesiky tak je to prakticky zadarmo. prinjhorsim se budu muset zvednout z gauce/postele a jit prepnout ty altecy.
Tet me tak napadlo kdyz tomu centru nedam vyhybku a pozenu ho jen na zesiku 50W budou ty basy chrchlat? nebo to ty repraky poberou?
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“