Chci si koupit monitor,rozhoduji se mezi BENQ FP91V+ a mezi PHILIPS 190B6 CS.Monitor budu používat na hraní her(střílečky,auta) a koukání na televizi.Philips se mě parametrově zdá lepší, ale BENQ má právě svítivost vyšší 400 cd/m2, kdežto Philips jen obvyklých 250.Je těch 250 málo nebo ne?Ona ta svítivost je asi dobrá na to, když se dívám za denního světla,že? jinak je to asi jedno?
Philips navíc garantuje NULA vadných pixelů,což už je dobrý důvod na koupi.
Děkuji moc za odpovědi.Myslím,že otázka ohledně svítivosti zajímá hodně lidí.
Jak důležitá je svítivost( cd/m2)?
Moderátor: maXXmilian
- matysbrno
- Začátečník

- ondrass
- Nováček

-
tak toho benqa bych rozhodne nebral je to shit sam jsem ho chtel,ale potom co jsem precetl recenzi na svethardware tak jsem si to rozmyslel tady mas link
http://www.svethardware.cz/art_doc-582A ... F4684.html
http://www.svethardware.cz/art_doc-582A ... F4684.html
- matysbrno
- Začátečník

Jo tak na SH jsem to samozřejmě četl.Dokonce ten den, kdy to vyšlo.
Musím říct, že ten jejich MEGAtest stojí za pěkný h..no.
Jasně fotky,jsou fotky,ale na druhou stranu jsem na vánoce koupil BENQ LCD 17tku a jsem strašně spokojený.Dnes bych si už CRT monitor nekoupil.A parametrově je o něco horší než ta 19ka,kterou chci koupit ted.Ono je asi opravdu duležité vidět to v "akci" na vlastní oči a nebo to vidět na Světu Hardware, kde jsou ovlivnění dodavateli a výrobci.
Podle toho jak jsi to napsal,tak jsi tou recenzí pěkně zblbnutej.
Ale i tak díky za "radu".
Musím říct, že ten jejich MEGAtest stojí za pěkný h..no.
Jasně fotky,jsou fotky,ale na druhou stranu jsem na vánoce koupil BENQ LCD 17tku a jsem strašně spokojený.Dnes bych si už CRT monitor nekoupil.A parametrově je o něco horší než ta 19ka,kterou chci koupit ted.Ono je asi opravdu duležité vidět to v "akci" na vlastní oči a nebo to vidět na Světu Hardware, kde jsou ovlivnění dodavateli a výrobci.
Podle toho jak jsi to napsal,tak jsi tou recenzí pěkně zblbnutej.
Ale i tak díky za "radu".