www.pcbuh.tk
Jak na DVD Filmy s ochranou
Jede o naše zakoupené DVD !!
Váš názor na tento postup ???
Jak na DVD filmy s ochranou
- PcBuh
- Začátečník

-
- maxxis
- Začátečník

Re: Jak na DVD Filmy s ochranou
anydvd a clone dvd2 koupit za poplatek licencni klic nebo 1 mesic zdarma, funguje good
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
- Max Casper
- Začátečník

To má být jako reklama na tvé stránky?PcBuh píše:www.pcbuh.tk
Jak na DVD Filmy s ochranou
Jede o naše zakoupené DVD !!
Váš názor na tento postup ???
Popisuješ tam ty nejelementárnější způsoby překonání ochran, které tady na fóru byly popsané už 100x.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- PcBuh
- Začátečník

-
1) Ne není to Reklama
2) Ptal jsem se jestli má někdo něco k tomuto postupu , furt se mně někdo ptá jak mam udělat nějaké DVD , tak jsem udělal malej návod jak to má udělat
3) šlo mi jen o to jestli někdo nemá nějaké jiné postupy
2) Ptal jsem se jestli má někdo něco k tomuto postupu , furt se mně někdo ptá jak mam udělat nějaké DVD , tak jsem udělal malej návod jak to má udělat
3) šlo mi jen o to jestli někdo nemá nějaké jiné postupy
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tohle není defakto ani tak postup na zálohu chráněného videoDVD, jakožto všeobecný postup na zálohu vůbec.
Jinak způsobů, jak zálohovat chráněný film je celá řada a taky už tady byly mnohokrát popsány... tedy popsány, ono není co popisovat, protože vše probíhá prostě úplně stejně, jako když zálohuješ cokoliv jiného. Svým způsobem se tomu vymykají akorát programy typu AnyDVD, které "pouze" odstraní ochranu a s médiem už potom pracuješ, jako by nebylo chráněné v jakémkoliv jiném zálohovací software, i takovém, který si s ochranou sám neporadí.
... abych nezapoměl, promazal jsem tady pár zbytečných postů
//Edit: Jeden z nejlepších programů současnosti je DVDFab Platinum
případně nejnovější verze můžete sosat odsud.
Jinak způsobů, jak zálohovat chráněný film je celá řada a taky už tady byly mnohokrát popsány... tedy popsány, ono není co popisovat, protože vše probíhá prostě úplně stejně, jako když zálohuješ cokoliv jiného. Svým způsobem se tomu vymykají akorát programy typu AnyDVD, které "pouze" odstraní ochranu a s médiem už potom pracuješ, jako by nebylo chráněné v jakémkoliv jiném zálohovací software, i takovém, který si s ochranou sám neporadí.
... abych nezapoměl, promazal jsem tady pár zbytečných postů
//Edit: Jeden z nejlepších programů současnosti je DVDFab Platinum
případně nejnovější verze můžete sosat odsud.
Naposledy upravil(a) Bathory dne pát 16. zář 2005, 12:12, celkem upraveno 3 x.
Bathory