Nefunguje mi zvuk u videa

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nefunguje mi zvuk u videa

Příspěvek od Agaga »

Cus lidi, u nekterejch videi se mi stava ze mi nefunguje zvuk, samozrejme mam naistalovany codec packy all in 1. Zacalo se to stavat potom, co jsem si Windowsy trochu orezal pomoci nLitu(vymazal jsem i Windows Media Player), tak nevim jestli to neni tim. Dik za kazdou radu.
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Balík codeků all in 1 obsahuje převážně video codeky a ne audio codeky, některé ty audio codeky jsi odinstalovat s tím přehrávačem windows media player.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

Mno a neporadil bys mi kery tam mam naistalit , pls?:D
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Agaga píše:Mno a neporadil bys mi kery tam mam naistalit , pls?:D
Tak nám napiš u jakého videa a hlavne formátu ti nefunguje zvuk! Formát zvuku i videa zjistiš pres program GSspot, ktery ti tak řekne jaké kodeky máš nainstalované.... :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

momentalne ma tiez ten problem..pustil som si starsi film eyes wide shut(divx3) a samotari(divx4) a zvuk nejde..tak som stiahol wma codecs 9 a nic..v g spote pise: audio media:wmmediasubtype: wmaudio 7v
audio codec:wmaudio decoder dmo ->morgan stream switcher

//edit: vyriesene preinstalovanim windows media player 10
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

me nejede AVi a jeste jeden pro WMP..nemate link na nejaky ktomu kodeky..stahnul sem jich dosat ael vsechny sou jak nekdo rekl na obraz ..a ten mam ale taky jen obcas!!!..omg
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

skus nainstalovat win media player 10..mne to pomohlo
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“