modrá obrazovka
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- james.flashpoint
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
modrá obrazovka
Poslední dobou se mi řpi hraní Battlefieldu 2 stává že mi najednou zmodrná monitor (ne modrá smrt ale prostě celej modrej monitor) a totální zásek, pomůže jedině reset. Stává se mi to často, po cca hodině hraní. Nevíte čím by to mohlo být? nataktováno nemám nic
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: modrá obrazovka
No zkusil bych klasicky memtest / prime.james.flashpoint píše:Poslední dobou se mi řpi hraní Battlefieldu 2 stává že mi najednou zmodrná monitor (ne modrá smrt ale prostě celej modrej monitor) a totální zásek, pomůže jedině reset. Stává se mi to často, po cca hodině hraní. Nevíte čím by to mohlo být? nataktováno nemám nic
Ale videl bych to na zdroj kterej je na tuhle sestavu nic moc... Dal bych tam aspon fortrona 350 (aspon, radeji vice)... Jirin
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
- james.flashpoint
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
zkoušel jsem asi 15minut zátezovej test na cpu a zdálo se v pohodě, memtest jsem házel nedávno a taky 0 chyb. ten zdroj mě taky napadá...Jirin píše:No zkusil bych klasicky memtest / prime.james.flashpoint píše:Poslední dobou se mi řpi hraní Battlefieldu 2 stává že mi najednou zmodrná monitor (ne modrá smrt ale prostě celej modrej monitor) a totální zásek, pomůže jedině reset. Stává se mi to často, po cca hodině hraní. Nevíte čím by to mohlo být? nataktováno nemám nic
Ale videl bych to na zdroj kterej je na tuhle sestavu nic moc... Dal bych tam aspon fortrona 350 (aspon, radeji vice)... Jirin
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No 15 minut je trochu malo spis bych to videl na takovej 5 hodina to stejne Memtest (10-15 pruchodu) no a ze driv memtest bezel v pohode to je mozna ale uz jsem se setkal s nekolika Ramkama ktere drive normalne jely a pak se vysypaly... No urco prubni to Prime a Memtest... Pokud to nepomuze tak bych to videl na zdroj (zkusil bych si pucit jinej jeslti to pomuze).... Jirinjames.flashpoint píše:zkoušel jsem asi 15minut zátezovej test na cpu a zdálo se v pohodě, memtest jsem házel nedávno a taky 0 chyb. ten zdroj mě taky napadá...Jirin píše: No zkusil bych klasicky memtest / prime.
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
- Perfect_
- Začátečník

- [CZ]Al@n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mě to zase hází černou obrazovku a také pomůže jen restart..ale u mě to bude zdrojem
AMD Athlon XP 2000+ Mhz / 256 MB RAM /GeForce4 MX 440 64 MB / MSI Microstar KT4AV / Seagate Barracuda 160 GB / Case - hromadka plechu / Logitech optická,ergonomická / multimediání klávesnice Chicony / "17" palcový monitor PHILIPS / DVD vypalovací mechanika LITE - ON / reproduktory Arowana 3D Sound 5.1 / tiskárna Canon BJC 1000