Creative 5.1 P5800-problem s pripojenim

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
AirKiller
Nováček
Nováček

Creative 5.1 P5800-problem s pripojenim

Příspěvek od AirKiller »

Caute! Mohli byste mi prosim nekdo poradit :sad: ...mam repreaky Creative 5.1 P5800 a nemam k nim kabel na pripojeni repreaku k PC tak jsem si koupil 3x kabel s jackem na obou stranach ktery je tam potreba....spojil jsem to normalne podle barev vzadu na sunwoferu a ve zvukovce a nejde to! Jeste je tam jedna zdirka na jack(na subwoferu) ktera je popsana jako aux in....ale to nevim co je....poradte mi prosim uz si opravdu nevim rady!
maxxis
Začátečník
Začátečník

Re: Creative 5.1 P5800-problem s pripojenim

Příspěvek od maxxis »

AirKiller píše:Caute! Mohli byste mi prosim nekdo poradit :sad: ...mam repreaky Creative 5.1 P5800 a nemam k nim kabel na pripojeni repreaku k PC tak jsem si koupil 3x kabel s jackem na obou stranach ktery je tam potreba....spojil jsem to normalne podle barev vzadu na sunwoferu a ve zvukovce a nejde to! Jeste je tam jedna zdirka na jack(na subwoferu) ktera je popsana jako aux in....ale to nevim co je....poradte mi prosim uz si opravdu nevim rady!
sb zvukovka ma podle creative kabelu spatny barvy nebo obracene, jedina moznost je v nejakkym testeru repro jako predni levy, pravy zadni levy a vyzkouset.muzu mrknout a pak ti poslat jak to mam ja mam audigy 2plat pro
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
AirKiller
Nováček
Nováček

Příspěvek od AirKiller »

No ja mam integrovanou Realtek AC´97 Audio tak nevim....
maxxis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od maxxis »

AirKiller píše:No ja mam integrovanou Realtek AC´97 Audio tak nevim....
ja to mam vykalibrovany a kabel:

oranžovej creative jack- oranž. zdiřka
zelenej--- černa zdiřka
černej --zelena zdiřka

zkus to taky tak, mam zvuk ok
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
AirKiller
Nováček
Nováček

Příspěvek od AirKiller »

Tak jsem to zkusil a jedou mi jen ty zadni....predtim mne jeli jen predni....ale zustala mi tam vzadu na subwoferu jeste jedna zdirka volna...je bila a je popsana jako aux in...nevis co to je a kam to mam zapojit...viz http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=43627
maxxis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od maxxis »

AirKiller píše:Tak jsem to zkusil a jedou mi jen ty zadni....predtim mne jeli jen predni....ale zustala mi tam vzadu na subwoferu jeste jedna zdirka volna...je bila a je popsana jako aux in...nevis co to je a kam to mam zapojit...viz http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=43627
a co se ti stara o prehravani zvuko sound man nebo tam mas alc650? tam dole u hodin bys mel mit ikonku.

aux je to každopadně vstup nějakyho zarizeni, asi jako je line in nebo tak, nikdy sem ho nepoužil, zkusim mrknout
maxxis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od maxxis »

Jak pořídit nahrávku z mikrofonu, když přístroj nemá mikrofonní vstup ?
Jediným vhodným způsobem je použití mikrofonního předzesilovače a jeho následné zapojení do linkového vstupu rekordéru (deck, MD. Minisystém). Tento vstup je zpravidla označen jako AUX IN nebo LINE IN. Pro stereofonní nahrávku je nutno použít dva mikrofonní předzesilovače (eventuálně i stereofonní mikrofon).
AirKiller
Nováček
Nováček

Příspěvek od AirKiller »

Uz to jede!!!!! Super :D ...ale pripadam si hrozne trapne kdyz jsem zjistil cim to bylo :oops: . Ja jsem to zapomnel prenastavit z 2.1 na 5.1.....nastavil jsem to jen v ovl. panelech ve zvucích ale zapomnel jsem ze tam mam aji program na tu zvukovku..nejaky MSI Audio speaker nebo tak nejak se to jmenovalo :oops: ...promin ze jsem te otravoval kdyz to byla takova kravina :oops: ale diky moc! :D
maxxis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od maxxis »

AirKiller píše:Uz to jede!!!!! Super :D ...ale pripadam si hrozne trapne kdyz jsem zjistil cim to bylo :oops: . Ja jsem to zapomnel prenastavit z 2.1 na 5.1.....nastavil jsem to jen v ovl. panelech ve zvucích ale zapomnel jsem ze tam mam aji program na tu zvukovku..nejaky MSI Audio speaker nebo tak nejak se to jmenovalo :oops: ...promin ze jsem te otravoval kdyz to byla takova kravina :oops: ale diky moc! :D
tak je to vždycky
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“