Zapojeni lanu ze zakladni desky
Moderátor: Eddward
- LUNE
- Nováček
-
Zapojeni lanu ze zakladni desky
Mam zakladni desku m748LMRT...... Na ni je skoro vsechno integrovane, ale mam jen vystupy na VGA, AUDIO, Serial port.. Nevite nekdo kde sehnat kabel do LAN headru ( na desce strci 9 pinu pro pripojeni site, do nich se pripoji kabel(modul) na kterem bude RJ45 vystup)? Projel sem 3 obchödy a nikde to nemaj (jen na USB a to uz mam) . Nevim jestli by slo pripajet do tech pinu samotny hajzlik s RJ45?? Jestli s tim mate nejake zkusenosti poradte prosim
- Jirin
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapojeni lanu ze zakladni desky
No do tydne budu mit tuhle desku toma tak prozkoumam jak je to zapojene, ale dle me je tam header a na nem jsou jeste nejake obvody, stejne jako u modemu...LUNE píše:Mam zakladni desku m748LMRT...... Na ni je skoro vsechno integrovane, ale mam jen vystupy na VGA, AUDIO, Serial port.. Nevite nekdo kde sehnat kabel do LAN headru ( na desce strci 9 pinu pro pripojeni site, do nich se pripoji kabel(modul) na kterem bude RJ45 vystup)? Projel sem 3 obchödy a nikde to nemaj (jen na USB a to uz mam) . Nevim jestli by slo pripajet do tech pinu samotny hajzlik s RJ45?? Jestli s tim mate nejake zkusenosti poradte prosim
BTW je to asi nejshotoznejsi deska ktera se PCChips kdy povedla - behaj na ni silene pomale i W98...
Jirin
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider