problém s DVD palírnou LG 4163

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
peep
Nováček
Nováček

problém s DVD palírnou LG 4163

Příspěvek od peep »

Ahojte lidičky!
Prosím o pomoc. Před pár dny sem si koupil do svého počítače vypalovačku na DVD. Puvodne sem mel jen CD-RW, tak sem jednoduše vyndal cd-rw a vložil místo ní dvd-rw. Problém je ale v tom že mě vypalovačka nenechá vypálit téměř žádné cd/dvd. V průběhu vypalování se počítač sám od sebe restartuje a tim padem cd/dvd k ničemu Neví někdo z vás čím by to mohlo být? Má dvd-rw nějaké zvláštní nároky na pamět či procesor? Mám Athlon 1Ghz, 256 RAM,40GB HDD,DVD-rom NEC. Nebo mi někdo taky říkal že se třeba DVD palírna nesnese v počítači s obyčejnou dvd-rom. Nevíte co je na tom pravdy? Vypaluju v Neru 6.6.x.x Díky za odpověď.
sonoluca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonoluca »

zkus jinej vypalovací program (nebo nejnovější nero), popřípadě odebrat ze systému, nebo zkusit v jiném počítači. lg doporučuje mít mechaniku jako secondary master
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
@milan@
Nováček
Nováček

Příspěvek od @milan@ »

ak nepomoze tak skus reklamaci
peep
Nováček
Nováček

Příspěvek od peep »

Víš já se v tom moc nevyznám, jako master ji mám určitě, ale nevím jak poznat zda je to secondary nebo primary:-( Jo a odebrat ze systému myslíš to Nero nebo tu mechaniku?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Co máš za zdroj?
Bathory
peep
Nováček
Nováček

Příspěvek od peep »

300W
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Ve správci zařízení ji odeber z té větve IDE, na které ji máš, prostě to zařízení odinstaluj, pak restartuj počítač a můžeš i nově přeinstalovat NERO. Pak se uvidí, co dál.
Bathory
kingie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kingie »

Mam problem s touhle palirnou, kdyz v ni mam nejake medium tak se po zapnuti PC dlouho a bezduvodne toci vysokou rychlosti a to huceni je dost neprijemne, je to u tehle mechaniky snad normalni? Co s tim? Program Nero Drive speed jsem zkousel,ale rychlost zmenit nejde
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“