NFS Underground 2
Moderátor: Baneshee
- Scorp
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Scorp
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Scorp
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Luks
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
FX5200 a můžu do 1600x1200.....divný
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,3TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S22 Ultra NtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: PS5 2TB TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- Scorp
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Scorp
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Isghole
- Začátečník
-
zdravím
mám doma problém s hraním této hry po wifi(LAN ne i-net)
najedu do "lobby room" a když dám vytvořit, tak se mi to hned schodí. Píše to něco o ztrátě spojení a důsledkem je odpojení od vzdáleného servru. Přitom hrajeme bez jakýchkoliv problémů jiné hry (CoDUO,Far Cry, CS_S, atd). Mám tam patch v1.2, který to umožňuje(mám to odzkoušený na klasický LAN přes kabel). Zlobí mě ta wifi.
Nevíte někdo, co s tím? Nějaké nápady?
dík za rady a nápady
PS: mám vypnutý firewall (svůj i windowsácký) a nepoužívám antivirák
forceware 77.30
dcf@! S33K3R
mám doma problém s hraním této hry po wifi(LAN ne i-net)
najedu do "lobby room" a když dám vytvořit, tak se mi to hned schodí. Píše to něco o ztrátě spojení a důsledkem je odpojení od vzdáleného servru. Přitom hrajeme bez jakýchkoliv problémů jiné hry (CoDUO,Far Cry, CS_S, atd). Mám tam patch v1.2, který to umožňuje(mám to odzkoušený na klasický LAN přes kabel). Zlobí mě ta wifi.
Nevíte někdo, co s tím? Nějaké nápady?
dík za rady a nápady
PS: mám vypnutý firewall (svůj i windowsácký) a nepoužívám antivirák
forceware 77.30
dcf@! S33K3R
- Tommis
- Začátečník
- Tommis
- Začátečník
- Boresprut
- Začátečník
Zdravim. Jde vám NFSU2 po netu????? Nemůžu najít žádnej českej server kde by tahle hra byla podporovaná
Abit NF7-S - nVidia nForce2, Athlon XP 2800+ Barton @2300MHz, Sapphire Atlantis ATI Radeon 9800 Pro, 2x 512MB DDR 450MHz A-DATA, Seagate Barracuda - 120GB SATA, Combo Teac DW-548DB , FDD mechanika, ,KME MiddleTower ATX CX-5759 P4-400W, Windows XP Profesional, Logitech Z-2200 http://boresprut.borec.cz/
- mato555
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
skušal to niekto LAN bo som s tým mal problem. na jednom PC sa vytvoril server a hned nahodilo hlasku PRIPAJAM SA K LOBBY druhy comp sa pripojil na ten server ale na tom prvom sa to stale pripajalo dalej sme sa už nedostali pretože sme skusali cokolvek ale stale nam po urcitej dobe napisalo SPOJENIE BOLO PRERUSENE SKONTROLUJTE PRIPOJENIE SIETOVEHO KABLA
- Shack
- Začátečník
Skusali sme to s kamosom po LAN a bol s tym problem a vlastne doteraz sme nezistili ako sa to po LAN rozbehat. Ale toto je problem viacerych hier odmato555 píše:skušal to niekto LAN bo som s tým mal problem. na jednom PC sa vytvoril server a hned nahodilo hlasku PRIPAJAM SA K LOBBY druhy comp sa pripojil na ten server ale na tom prvom sa to stale pripajalo dalej sme sa už nedostali pretože sme skusali cokolvek ale stale nam po urcitej dobe napisalo SPOJENIE BOLO PRERUSENE SKONTROLUJTE PRIPOJENIE SIETOVEHO KABLA
EA. Je to zvlastne ale na starom NFS 3 ide vsetko v pohode a tiez HFS HP2 sa da hrat po LANke aj ke d tam sa neda hrat Tornament ale len jedna trat do blba. Toto treba adresovat asi priamo do EA preco nerobia podporu LAN.Budeme to s kamosom este dnes testovat tak uvidime.
XBOX360
- mato555
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Shack píše:Skusali sme to s kamosom po LAN a bol s tym problem a vlastne doteraz sme nezistili ako sa to po LAN rozbehat. Ale toto je problem viacerych hier odmato555 píše:skušal to niekto LAN bo som s tým mal problem. na jednom PC sa vytvoril server a hned nahodilo hlasku PRIPAJAM SA K LOBBY druhy comp sa pripojil na ten server ale na tom prvom sa to stale pripajalo dalej sme sa už nedostali pretože sme skusali cokolvek ale stale nam po urcitej dobe napisalo SPOJENIE BOLO PRERUSENE SKONTROLUJTE PRIPOJENIE SIETOVEHO KABLA
EA. Je to zvlastne ale na starom NFS 3 ide vsetko v pohode a tiez HFS HP2 sa da hrat po LANke aj ke d tam sa neda hrat Tornament ale len jedna trat do blba. Toto treba adresovat asi priamo do EA preco nerobia podporu LAN.Budeme to s kamosom este dnes testovat tak uvidime.
tak naco by potom davali do hry podporu LAN ked nefunguje. ak sa ti nieco podari tak urcite napis
THX
- Shack
- Začátečník
To by zaujmalo aj mna preco tam daju podporu LAN ked nefunguje ako ma . Dnes sme nemali cas to testnut snad zajtra alebo pozajtra.mato555 píše:Shack píše: Skusali sme to s kamosom po LAN a bol s tym problem a vlastne doteraz sme nezistili ako sa to po LAN rozbehat. Ale toto je problem viacerych hier od
tak naco by potom davali do hry podporu LAN ked nefunguje. ak sa ti nieco podari tak urcite napis
THX
XBOX360
- Butch
- Středně pokročilý
Taky jsem zkoušel zkoušel rozjet NFSU2 po lanu, taky se nepovedlo.
Ten jeden třeba i viděl založenou hru na druhým PC....k napojení ale nedošlo.
Ten jeden třeba i viděl založenou hru na druhým PC....k napojení ale nedošlo.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- GoodMan
- Začátečník
- mato555
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- bukva
- Začátečník
- mato555
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: