Windows XP 64bit a RAID

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
zajda82
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Windows XP 64bit a RAID

Příspěvek od zajda82 »

Zdravim,

po mensim zapoelni jsem zvitezil nad svoji deskou MSI K8N Neo2 Platinum Edition s chipsetem Nforce 3 Ultra. Problem spocival v tom ze na strankach MSI neni informace o tom ze by existoval ovladac raidoveho radice od Nvidie pro 64bitove Windows, jelikoz moje PC pouziva pouze raidove pole, potreboval jsem tento ovladac jiz v prubehu instalace. Po podrobnejsim prozkoumani baliku ovladacu pro chipset Nforce3 (WinXP 64) jsem potrebne soubory nalezl (metoda pokus omyl :)). Instalacni disketu ovladacu pro raidove pole jsem si tedy vytvoril sam.

Komu se to bude hodit, vsechny potrebne soubory lze nalezt v podadresari \IDE\WinXP\ , na disketu muzete s klidem nahrat vsechny soubory vyjma nvuide.exe. Instalacni program bude pote zadat jeste soubory *.cat, ty muzete s klidem preskocit, k vlastni instalaci potreba nebudou.

Jeste mala poznamka, naprosto nechapu, proc autori vytvorili balik ovladacu urceny pro instalaci systemu na 32bit platformy, kdezto 64bit platformy uplne vynechali a necali uzivatele tapat :( . Doufam ze se to nekomu bude hodit :roll:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Windows XP 64bit a RAID

Příspěvek od Shit »

zajda82 píše:....
http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp64_6.25 . Ta instal. disketa se dělá stále stejně ( a platí to jak pro NF3, NF4, VIA-chipsety @ tam to je dokonce ve FAQ.... ) již několik let, jak píšeš Ty - takže nic nového pod Sluncem... :wink:
zajda82
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zajda82 »

no jiste, balicek windows ovladacu :wink: ale o instalacni diskete tam moc zminek neni, presneji u 32bit verze je tam zminek daleko vice a je tam dokonce utilita ktera disketu vytvari, nic noveho pod sluncem to neni ale mozna usetrim nekomu zbytecne hledani diskety kdyz zadna neni
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“