Problem s leadtek tv cart
- Sattero
- Začátečník
Problem s leadtek tv cart
Mam problem. Nejde mi dalkove ovladani u leadteku winfast tv card 2000xp (expert).Stalo se to nekomu a co s tim mam delat?
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
- Sattero
- Začátečník
- Sattero
- Začátečník
- Sattero
- Začátečník
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s leadtek tv cart
Musíš mít v tray(vedle hodin) ikonku aby fungovalo dálkové ovládání!lukasstr píše:Mam problem. Nejde mi dalkove ovladani u leadteku winfast tv card 2000xp (expert).Stalo se to nekomu a co s tim mam delat?
A čidlo na dálkové je OK?
- Streethawk
- Mírně pokročilý
Tiez mi nenaladilo vsetky stanice v nastaveniach musis zvolit krajinu Polsko na tej chodi vsetko bez problemov!!!lukasstr píše:ja a jeste jedna vec. Mam naladene vse az na tv Nova,CT1 a 2.Jak je mam naladit?Mam cabelovku a bylim v brne.
K tomu ovladaniu "vlozil si tam baterie" ak ano tak spravne?
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
- Sattero
- Začátečník
nedeljte ze me debila!Baterky davam spravne od svych 3 let (nedaval sem je do pusi ale do auticka na dalkove ovladani) . Prijimac to nevim jestli je dobrej protoze se to deje vice uzivatelum a dole u hodin mam ikonku winfast wizardu a mam zaplej prijimac ale stale nic. To bych tu nepsal jinak
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Dálkové ovládání u Experta nejde ani mě (a to jsem profesionálem v oboru tv karet) . V "msconfig" jsem tu ikonku odmáz a používám Program files.
S tím naladěním:
V příslušné záložce zaškrtnout "Auto Fine Tune" a to nejdůležitější "Adaptive Channel Scanning". Pokud jseš na kabelovce, toto podrobné vyhledávání bude trvat zhruba 5 minut - nepanikař.
S novým ovladačem by mělo fungovat i ruční doladění.
S tím naladěním:
V příslušné záložce zaškrtnout "Auto Fine Tune" a to nejdůležitější "Adaptive Channel Scanning". Pokud jseš na kabelovce, toto podrobné vyhledávání bude trvat zhruba 5 minut - nepanikař.
S novým ovladačem by mělo fungovat i ruční doladění.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
- vesničan
- Začátečník
hmm
a míříš dobře tim dálkovym na příjimač? he né třeba je zlá ta dioda v dálkovym a to by byl důvod k reklamaci nebo zkus ještě přeinstalovat ovladače...lukasstr píše:nedeljte ze me debila!Baterky davam spravne od svych 3 let (nedaval sem je do pusi ale do auticka na dalkove ovladani) . Prijimac to nevim jestli je dobrej protoze se to deje vice uzivatelum a dole u hodin mam ikonku winfast wizardu a mam zaplej prijimac ale stale nic. To bych tu nepsal jinak
- JendaLinda
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Důležitá maličkost: Kablík pro DO musí být zasunut ve správné zdířce karty již před instalací ovladačů + aplikace !! Firma Leadtek varuje, že v opačném případě může dojít ke spálení příslušného obvodu DO na kartě.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.