A ze začátku nebyl problém, teda alespoň jsem si toho nevšiml, ale po několika dnech provozu se při startu win vždycky PC kousnul. Nedávál jsem tomu žádnou váhu, protože jsem ho prostě restartnul a vše bylo v poho. A stalo se to třeba jednou za 5startů, ale v posledních dnech se to stupňuje. V podstatě už při každém startu se komp zakousne. A většinou už ani restart nepomáhá, najede to až tak po 3-5startu. A teď naposledy to bylo už příšerný. Asi 7x jsem ho resetoval a prostě vždycky zakous. Pak jsem resetoval BIOS a nepomohlo. Až tedy asi na desátý pokus to naběhlo po lepším nastavení BIOSU, ale stejně se to pak ještě kosulo a musel jsem resetovat.AMD Athlon64 3000+@3800+ (Winchester) s939 :: DFI LanParty UT NF4 Ultra-D - nForce4 Ultra :: 2x512MB OCZ DDR PC-2700 Rev 3.2 CL2-2-2-5 Winbond BH-5 :: Leadtek Winfast PX6600nonGT TD 256MB 300/500MHz@500/600MHz :: Seagate BarracudaIV 40GB PATA
Zkoušel jsem to co mě napadlo, tedy důkladně nastavit BIOS, nové ovladače desky i grafiky, ale nic nepomohlo. Jedině mě napadá ještě reinstal systemu, ale moc se mi do toho nechce. Nemá někdo podobnou zkušenost nebo nevíte co s tím?
Díky za každý poznatek...
//Zapomněl jsem dodat, že teď nemám nic taktovanýho, vše jede na default. Zdroj je dostatečný (410W Chief - 2x12V větev) a chlazenej je taky dostatečně...