Obraz z PC na TV - prosím o pomoc!

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Morák
Nováček
Nováček

Obraz z PC na TV - prosím o pomoc!

Příspěvek od Morák »

Prosím o pomoc:

PC - GK nVidia GF FX5500 128MB jsem propojil pomocí kabelu (10m délka) a koncovek S-Video (grafárna) a na TV přes redukci Skart - taktéž koncovky S-Video. Obraz na TV (Philips 50 Hz) je ale příšerný, jakoby rozmazaný, jsou na něm duchy apod. Mám nainstalovaný na grafice ovladač NVIDIA XP 77.56. V ovladači mám podle návodu zřejmě vše nastaveno v pořádku (klonovaný obraz, systém PAL-D, propojení přes S-Video...). Nevíte čím by to mohlo být? Dík moc! Jo a antenní kabel jsem z televize vyndal - přesto žádná změna..
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Obraz z PC na TV - prosím o pomoc!

Příspěvek od Dzin »

Morák píše:Prosím o pomoc:

PC - GK nVidia GF FX5500 128MB jsem propojil pomocí kabelu (10m délka) a koncovek S-Video (grafárna) a na TV přes redukci Skart - taktéž koncovky S-Video. Obraz na TV (Philips 50 Hz) je ale příšerný, jakoby rozmazaný, jsou na něm duchy apod. Mám nainstalovaný na grafice ovladač NVIDIA XP 77.56. V ovladači mám podle návodu zřejmě vše nastaveno v pořádku (klonovaný obraz, systém PAL-D, propojení přes S-Video...). Nevíte čím by to mohlo být? Dík moc! Jo a antenní kabel jsem z televize vyndal - přesto žádná změna..
Zkus jinej driver na VGA. Zkus kratši kabel, pokud to je kabelem tak kup delsi ale stinenej.... :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“