proc ked tam zadam udaje ma to ma redirectovat na moju schranku, a ono sa to zastavi
pouzivam mozillu a chyba bude v jej nastaveni
jak to mam nastavit?
mozilla a gmail
- promecon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: mozilla a gmail
musis povolit cokiespromecon píše:proc ked tam zadam udaje ma to ma redirectovat na moju schranku, a ono sa to zastavi
jak to mam nastavit?
- promecon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: mozilla a gmail
kolaciky mam davno povoleneXPM píše:musis povolit cokiespromecon píše:proc ked tam zadam udaje ma to ma redirectovat na moju schranku, a ono sa to zastavi
jak to mam nastavit?
- spajk
- Začátečník

Me to taky zlobi nemuzu se dostat na gmail pres mozillu firefox
.Zadam prihlasovaci udaje->enter a objevi se bila stranka kde je napsano "nahrávám..." a konec nikam jinam se nedostanu.V konzole JavaScriptu mi to hlasi
Jenze kerio firewall jsem vypl a stejne to je to tam porad.JvaScripty a Cokies mam zapli.
EDIT:Jeste doplnim ze kdyz poprve zapnu stranku s prihlasenim na Gmail tak najede a muzu vyplnit udeje a potrvdit ale pri dalsich pokusech se uz nezobrazi ani prihlaseni.Na prihlaseni se dostanu po restartu mozilli.
Poradte pls Dekuju
Kód: Vybrat vše
Chyba: unterminated regular expression literal
Zdrojový soubor: http://mail.google.com/mail/?view=page&name=js&ver=104d4c93ee22ae5a
Řádek: 861, Sloupec: 101
Zdrojový kód:
function fz(a,b,c){var d=n(a,"hp_"+b);d.contentEditable=false;var e=d.innerHTML;d.innerHTML="";var f=/<form|<script|<!-- Kerio Popup Killer - script has been appended by KPF -->EDIT:Jeste doplnim ze kdyz poprve zapnu stranku s prihlasenim na Gmail tak najede a muzu vyplnit udeje a potrvdit ale pri dalsich pokusech se uz nezobrazi ani prihlaseni.Na prihlaseni se dostanu po restartu mozilli.
Poradte pls Dekuju
Nic
- spajk
- Začátečník

- [M@s|ers]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

ale mastnu velku <>[M@s|ers] píše:ser na mozilu je to blby vihladavac skus operu a budes z nou spokojny ja ju mam uz 4 mesiace a je to v pohode taho to richlejsie stranku lepsie ti stahuje a ma to kvalitnejsiu obranu proti virusom a lebo linkom na vipinanie kompu