Při GTA:SA padá comp

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
wiseman
Nováček
Nováček

Při GTA:SA padá comp

Příspěvek od wiseman »

Zdravím, mám jistý problém. Po upgradu grafiky (viz. podpis, dříve nVidia 5700) když spustím GTA:SA, po 1-3 minutách se mi restartuje comp. Teploty jsou v pohodě, systém se jeví stabilně. Ostatní hry v pohodě - NFS:U2, Prince of Persia:WW, Half Life 2, Splinter Cell:Pandoras tomorrow. Zkoušel jsem i Memtest (8 hodin), Prime 95 (12 hodin); BurnInTest 4.0 (Passed), HotCPU tester (Passed), 3DMark03(OK, body si nepamatuji), 3DMark05 (10 cyklů; 3221 bodů) - vše naprosto bez problémů.
Může být nějaký problém ve hře, nebo spíše v něčem jiném?
MB: ASUS P5Q PRO; CPU: C2D E8600; RAM:4x1 GB A-DATA Vitesta DDR2 800MHz PC6400 ; VGA: Sapphire Radeon HD4870 1GB TOXIC; HDD: Seagate Barracuda 160 + 320 GB SATA II; FDD: SONY 3,5"; DVD-RW: LG GSA-H12N;CASE: THERMALTAKE VB6000BNS; Zdroj: ENERMAX PRO82+ 525W
wiseman
Nováček
Nováček

ještě doplnění...

Příspěvek od wiseman »

Jo, ještě v podpise chybí změna zdroje... nyní mám 400 W zdroj...
MB: ASUS P5Q PRO; CPU: C2D E8600; RAM:4x1 GB A-DATA Vitesta DDR2 800MHz PC6400 ; VGA: Sapphire Radeon HD4870 1GB TOXIC; HDD: Seagate Barracuda 160 + 320 GB SATA II; FDD: SONY 3,5"; DVD-RW: LG GSA-H12N;CASE: THERMALTAKE VB6000BNS; Zdroj: ENERMAX PRO82+ 525W
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Pokud si zkoušel všechny testy co píšeš a PC je jinak stabilní (i v jinych hrach), tak me jeste napadá - jedeš to na integrovany zvukovce ?? Jestli jo, zkus si pujčit nekde neco jinyho do PCI a vyzkoušej znovu, to GTA je na tohle uplne zprasený...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

wiseman
Nováček
Nováček

Příspěvek od wiseman »

Jo, zvukovka je integrovaná, takže díky, vyzkouším to....
Mimochodem, nemohl by to být vadný zdroj - že by při GTA byl tak nárazově vysoký odběr, že by to automaticky zrestartovalo comp?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Pokud ti jede vše ostatní a jen GTA takhle zlobí, tak bych to na zdroj fakt nevidel... Spíš bych zkusil tu zvukovku/patch/novy ovladače atd.
Naposledy upravil(a) Sentenced dne úte 23. srp 2005, 15:05, celkem upraveno 1 x.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

wiseman
Nováček
Nováček

Příspěvek od wiseman »

OK, pokusím se sehnat tu zvukovku....
express66
Nováček
Nováček

Příspěvek od express66 »

existuje demo gta Sa ?????
kde ????
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

wiseman píše:OK, pokusím se sehnat tu zvukovku....
myslím že to není třeba, patch opravuje tyto chybi s kompatibilitou zvukovky.
Koldy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koldy »

express66 píše:existuje demo gta Sa ?????
kde ????
Dema se nehrajou ... :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Recon píše:
wiseman píše:OK, pokusím se sehnat tu zvukovku....
myslím že to není třeba, patch opravuje tyto chybi s kompatibilitou zvukovky.
Bohužel ne se všema :( Na jedny desce (nejakej soltek nforce2) mi to na integr. zvukovce nejede ani za boha, resi to jedině přídavná jina.

J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Sentenced píše: Bohužel ne se všema :( Na jedny desce (nejakej soltek nforce2) mi to na integr. zvukovce nejede ani za boha, resi to jedině přídavná jina.
heh, kamosovi to taky pada a nejak nemuzu dojit kvuli cemu. Mame stejnou desku a prave Soltek SL75FRN2L, patchnuty to nema (kvuli, no vite cemu ;)) a cca po 5-20 minutach mu to jde do modre smrti. Puoziva integrovanou zvukovku. Ja mam desku stejnou, ale s pridanou Audigy a nikda mi to nepadlo. Ze bude problem tady mne ani ve snu nenapadlo :?
---
wiseman
Nováček
Nováček

Příspěvek od wiseman »

Tak aktuální stav: tak přidání patche bohužel nepomohlo, ale jakmile jsem vložil do compu půjčenou zvukovou kartu, pařil jsem 4 hodiny bez jediného problému. Crazy na tom je, že před výměnou grafiky to běhalo OK i s tou integrovanou zvukovkou.
Každopádně díky všem... (special thanks to Sentenced!)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

J X P píše:
Sentenced píše: Bohužel ne se všema :( Na jedny desce (nejakej soltek nforce2) mi to na integr. zvukovce nejede ani za boha, resi to jedině přídavná jina.
heh, kamosovi to taky pada a nejak nemuzu dojit kvuli cemu. Mame stejnou desku a prave Soltek SL75FRN2L, patchnuty to nema (kvuli, no vite cemu ;)) a cca po 5-20 minutach mu to jde do modre smrti. Puoziva integrovanou zvukovku. Ja mam desku stejnou, ale s pridanou Audigy a nikda mi to nepadlo. Ze bude problem tady mne ani ve snu nenapadlo :?
Jj, tak to bude temer jiste ono :) U kamoše jsem to vyřešil pridavnou zvukovkou starou jak sám svět, na ty to jede uplne v pohode ale na tom integrači vůbec. Musim tam kouknout co přesne za kodek tam je a zjistit další info, musí to bejt nejaká specialitka pač na jinych onboardech to jede.. Zajímavý.
Jinak tech 5-20min a BSOD, to přesne sedí :wink:

DRACUL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DRACUL »

mne to padalo tiez ale staci preinstal. kodek na zvukovku. ja som tam dal konkretne> ftp://202.65.194.18/pc/ac97/alc650/WDM_A375.exe a uz to bezi. parada.
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Mě se taky po cca pěti minutách vždy restartoval komp - přeinstaloval jsem Wokna a v pohodě...teď řešim podobnej problém u bráchy - jemu ta hra nespadne ale občas se to shodí na lištu do Woken samo od sebe (hra běží dál, ale jenom se musí z lišty zase vytáhnout), cpž taky neni moc příjemný :( ...
shot3k
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shot3k »

Mám štěstí, že mi nic nepadá :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“