Mam takovej podivnej problemek...Tadleta slozka ( System Volume Information) je na kazdym disku a je defaultne skryta...vse OK ale u me i kdyz ji mam nastavenou jako skrytou je normalne viditelna( samozrejme mam nastaveni v "moznosti slozky" nastaveny na nezobrazovat skryte slozky) ... viditelna je ta slozka i v Total commanderu
Co to muze byt???
//Editoval Cabman: Lehce jsem pravil jsem název vlákna
Skrytí složky System Volume Information
Moderátor: Loki5567
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

- cabman
- Středně pokročilý

V Totalcommanderu je vlastní nastavení viditelnosti složek. V nastavení programu je položka "zobrazovat skryté a systémové soubory (jen pro experty)" u které staší zrušit zatrhnutí. Možná je to tím.
Podobně musíš postupovat i v jiných nadstavbách pro prohlížení souborového systému. Možnosti složky se týkají jen oken které přímo patří Windows.
Podobně musíš postupovat i v jiných nadstavbách pro prohlížení souborového systému. Možnosti složky se týkají jen oken které přímo patří Windows.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- Emulgathor
- Mírně pokročilý