Z NTFS na Fat32

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Faltes
Nováček
Nováček

Halo

Příspěvek od Faltes »

Věděl by jste někdo co je to za problém?? Děkan
[CZ]Al@n
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od [CZ]Al@n »

Možná to zkus přes Particion Magic.Tam jsem já seříznul svuj 160 GB disk.Dal jsem tam 5 GB na OS a ostatní na data takhle jsem ten disk jakoby rozdělil.A myslim že tam si ten disk můžeš i zase prodloužit.. :wink:
AMD Athlon XP 2000+ Mhz / 256 MB RAM /GeForce4 MX 440 64 MB / MSI Microstar KT4AV / Seagate Barracuda 160 GB / Case - hromadka plechu / Logitech optická,ergonomická / multimediání klávesnice Chicony / "17" palcový monitor PHILIPS / DVD vypalovací mechanika LITE - ON / reproduktory Arowana 3D Sound 5.1 / tiskárna Canon BJC 1000
Faltes
Nováček
Nováček

Příspěvek od Faltes »

A kdepak ho najdu?
[CZ]Al@n
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od [CZ]Al@n »

no je mohl bys ho uplne v pohode stahnout treba s DC++ nebo v Kaze
AMD Athlon XP 2000+ Mhz / 256 MB RAM /GeForce4 MX 440 64 MB / MSI Microstar KT4AV / Seagate Barracuda 160 GB / Case - hromadka plechu / Logitech optická,ergonomická / multimediání klávesnice Chicony / "17" palcový monitor PHILIPS / DVD vypalovací mechanika LITE - ON / reproduktory Arowana 3D Sound 5.1 / tiskárna Canon BJC 1000
Faltes
Nováček
Nováček

Příspěvek od Faltes »

Program jsem stáhnul, jenže jak ho ovládat, nejsem dobrej AJ. Chtělo by to aby mě nikdo vedl... Tam jde nějak nastavit velikost disku??? Díky moc
Faltes
Nováček
Nováček

Příspěvek od Faltes »

Jakej peníz si dal za sestavu?? A spíše za bedny
zajda82
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zajda82 »

fat32 je rychlejsi NTFS je spolehlivejsi, tot obecna myslenka co jsem zaslechl :)
[CZ]Al@n
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od [CZ]Al@n »

no to jde..ale mě to dělal kámoš :roll:

ale myslim že určitě na to stáhneš manuál..
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“