Battlefield 2 - (RESPAWN)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Oblak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oblak »

dotaz - odemykají se zbraně nebo i technika bude?
Jaký je tu bez papamobila klídek....
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

si zahraj DEMO, protože s cracklou hrou se dostaneš na hodně špatný servery kde to není o hře (všude povypínaný PunkBlaster proč asi), Origošku seženeš v Hypernově za 850 je to nová hra tak bych tu cenu ani neřeil
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Cracky se tady neřeší a řešit nebudou, to uz by mohla vetsina lidí tady konečne pochopit a odpustit si ty nekonečny dotazy, kdo tohle neni schopnej pochopit, at sem nechodí :wink:

Mirne promazáno.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Oblak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oblak »

já mám origo :) z hypernovy :)

tak jak je to s technikou?(návod jsem nečetl :oops: ) jsou i letadla nebo jenom zamcene zbrane?
Jaký je tu bez papamobila klídek....
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas[CZE] »

Ehm, mám takovej menší lama dotaz!!! Přemýšlím a to docela hodně že si asi koupím FULL!!! a jakou mám jistotu že mi to půjde na 100% :? Prostě dneska sem byl v herně, celej nadrženej(nemoh sem kvůli tomu spinkat) že si zahraju FULL po netu ;) Ale ejhle, když sem se připojil s tou hrou k netu, tak se to připojilo a pak frnk a vyhodil mě PUNKbuster a nebo žuch vyhodilo mě to pro nedostatečné připojení k netu...(pingy byla tak 16-20 ms a rychlost 256kbps)!!! Takže sem docela chytal nervy :x Přitom vedle nějakýmu klukovi to šlo :cry:

Takže chci se zeptat budu mít jistotu že mi to na 100% půjde, když mi chodí DEMO??? Nerad bych vyhodil peníze za to že si budu moct zahrát SP a když bych si chtěl zahrát po netu, tak by mě vyhazoval PUNKbuster :x :evil:

Za vaše odpovědi THX :wink:
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas[CZE] »

Ještě mám jednu otázku. Existuje na Slovensku podobná akce jako u nás v Hypernově(nebo jak to nazvat)?? Myslím tím, že třeba jestli na Slovensku se nedá koupit ta hra kolem 1000 SKK?? Z důvodů, které zde nebudu řešit, je pro mě výhodnější to nakupovat na slovesku tak právě proto se ptám. Za vaše odpovědi budu vděčný ;)
Mikee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mikee »

ak by si nasiel miesto kde kupit bf2 za 1000sk tak daj vedet :) lebo uz mesiac hram len demo a tiez sa bojim kupit origos :)
Acer TimelineX 13.3" 3820T
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

sory za taku lama otazku, ale ako sa tu prepina mod zbrani (1strela, davka, nepretrzite strielanie) lebo asi som lama, ale neviem to v nadstaveniach najst. :oops:
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
jab
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jab »

martin850 píše:sory za taku lama otazku, ale ako sa tu prepina mod zbrani (1strela, davka, nepretrzite strielanie) lebo asi som lama, ale neviem to v nadstaveniach najst. :oops:
stačí si tu zbraň "vybrat" ještě jednou, když máš zvolenou zbraň 3, tak zmáčkneš opět 3 a přepneš třeba z auto na single nebo dávku...
ryzen r5 1600, ax370, 2x8gb, ssd+hdd, 1060 6gb
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

dakujem.
//edit: a este sa chcem spytat, na pocitaci co mam v podpise ked dam vsetko medium, 1280x980 a 2xAA, hra mi ide na 35 FPS. ma to tak ist? lebo sa mi to zda malo potom ked volaktore veci dam na high idem na 25 FPS, lenze niekto tu predomnou pisal, ze takto chodi na 9600XT. neni nieco zle?
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

ako sa odomzkaju tie dalsie zbrane ktore su pri vybere take male v rohoch <
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james.flashpoint »

Infernal píše:ako sa odomzkaju tie dalsie zbrane ktore su pri vybere take male v rohoch <
musíš hrát na ranked serverech a sbírak body. Až tě povýší mpžes si za to odemnknou jednu speciální zbran v HQ (velitelství)
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Infernal píše:ludia ako by sa to hralo na wifi 1 MB?? rychlost zevraj je negarantovana nexcem to zbyt. kupovat ked to bude sekat
Hraji to s připojením 512/196 kbps WiFi, v ideálním stavu mám pingy kolem 20ms.Málokdy se stane nějaký problém.Nejvíc hraju na Měmeckých serverech-bez problému.
IBM Thinkpad T42p
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

ja na mojej zostave idem na medium detaily,, 1024 x768 lightning na low aj dynamic na low, co mam upgrejdnut aby islo v poho vsetko na medium?

online je hra menej narocna ako singl?
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

Infernal píše:ja na mojej zostave idem na medium detaily,, 1024 x768 lightning na low aj dynamic na low, co mam upgrejdnut aby islo v poho vsetko na medium?

online je hra menej narocna ako singl?
online je mene protoze v singlu pocitac musi jeste kontrolovat boty
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

Infernal píše:ja na mojej zostave idem na medium detaily,, 1024 x768 lightning na low aj dynamic na low, co mam upgrejdnut aby islo v poho vsetko na medium?
imho: RAMku, mas jej malo aj pomalu na tuto hru, ja mam tu istu graficku a podobny procesor a idem o dost lepsie, lebo mam 1024MB 400MHz.
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

jj ram urcite me to fici skoro na max stiny,svetlo lamp na medium + 2AA
FPS 40/70 ovladace 77.77

takze kup ram a jedes v poho ,1Gb je minimum :wink: kdyz chces hrat takove new pecky jako BF2 atd :roll:
KillRyder
Nováček
Nováček

Příspěvek od KillRyder »

Nevite co je Kill Streak v BF 2,Chcu totiz jeden Ribon a mam dat 5 kill Streak a nevim co to je . :? :?
NooXy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

BOTI V BATTLEFIELDU 2??

Příspěvek od NooXy »

Mám toakovej dotaz: existují někde na netu BOTI pro multiplayerovou hru BF2? My to hrajeme na LANu a jsme jen 3, tak jestli se to dá nějak udělat. Dikec.
AMD Phenom II X6 1090T Sixcore 3,21GHz (AM2+) ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe, 6GB RAM DDR2 800, ASUS Radeon R9 270X, Corsair VX 450w, Case Thermaltake Eclipse DV, http://uloz.to/526693/thermaltake-pc.zip
Vizi
Začátečník
Začátečník

Re: BOTI V BATTLEFIELDU 2??

Příspěvek od Vizi »

NooXy píše:Mám toakovej dotaz: existují někde na netu BOTI pro multiplayerovou hru BF2? My to hrajeme na LANu a jsme jen 3, tak jestli se to dá nějak udělat. Dikec.

buti sou uz primo v samtone hre ,lan s butama musis zalozit tak ze
jeden PC zalozi hru normal jako singl a ostatni se na nej pripoji pomoci zadani jeho IP

pak vas tam bude tolik kolik snese mapa + buti

server by mel byt dostatnecne silna masinka jinak hra nebude nic moc
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“