Pískání HP L1740
Moderátor: maXXmilian
- Fifi
- Středně pokročilý

Pískání HP L1740
Zdravím, zákazník mi nahlásil že mu píská monitor http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30416 a to i po vypnutí PC. Po odpojení od elektřiny to už prý nedělá. Chtěl bych se zeptat jestli ještě někdo zaznamenal takovou neduhu u tohoto populárního LCD monitoru. Pískot je prý výššího tónu s konstantní intenzitou. Mám podezdření, že by to mohlo být způsobenu napájecím zdrojem.
- Butch
- Středně pokročilý

To trafo by to mohlo být. Ať zákazník zjistí odkud se zvuk šíří.
Trafo se dá dát tak daleko od LCD, aby se to dalo rozeznat
Trafo se dá dát tak daleko od LCD, aby se to dalo rozeznat
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Fifi
- Středně pokročilý

jj, taky si to myslím. Jemon jsem chtěl vědět jestli to někomu také dělá nebo to je jen opravdu špatný kousek. Těchto panelů jsem měl už dost v rukou a tohle mě překvapilo. Já jenom jestli Packard nějak výrazně nesnížil kvalitu zdrojů. Jestli jej ještě stále dávat k sestavám.Butch píše:To trafo by to mohlo být. Ať zákazník zjistí odkud se zvuk šíří.
- Musta
- Nováček

-
- Fifi
- Středně pokročilý

- Wiruss
- Středně pokročilý

- sidy
- Nováček

Re: Pískání HP L1740
Přesně toto mi dělá taky.Fifi píše:Zdravím, zákazník mi nahlásil že mu píská monitor http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30416 a to i po vypnutí PC. Po odpojení od elektřiny to už prý nedělá. Chtěl bych se zeptat jestli ještě někdo zaznamenal takovou neduhu u tohoto populárního LCD monitoru. Pískot je prý výššího tónu s konstantní intenzitou. Mám podezdření, že by to mohlo být způsobenu napájecím zdrojem.
MSI KT6V-LSR | AMD Athlon XP 2500+ (Barton) BOX | 2x512MB PC 3200 DDR 400 | Hitachi 120GB - HDS722512VLAT80 | Leadtek WinFast 6600 GT TDH | LG GSA-4163B | LG GCC-4521B | Fortron 400W | Windows XP HE (SP2) | FW78.01
- Butch
- Středně pokročilý

Re: Pískání HP L1740
Normálně to tedy reklamovat. Nebo mít adaptér od monitoru zapojený do "psa" s vypínačem a vypínat LCD od proudu komplet.sidy píše:Přesně toto mi dělá taky.Fifi píše:Zdravím, zákazník mi nahlásil že mu píská monitor http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30416 a to i po vypnutí PC. Po odpojení od elektřiny to už prý nedělá. Chtěl bych se zeptat jestli ještě někdo zaznamenal takovou neduhu u tohoto populárního LCD monitoru. Pískot je prý výššího tónu s konstantní intenzitou. Mám podezdření, že by to mohlo být způsobenu napájecím zdrojem.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Fifi
- Středně pokročilý

No problém je trošičku složitější. Tato závada je spojena s "nestandardní" charakteristikou napájecí sítě SME v dané lokalitě. závada se neprojevuje mimo tuto lokalitu. Tudíž je nereklamovatelná. Ta by měla směřovat spíš do rukou energetické společnosti. Samozdřejmě je toto jen jeden konkrétní případ a nevylučuje vadné trafo u ostatních LCDček. Tudíž bylo řešení ponecháno na zákazníkovi.